Connect with us

technokrata

Eurosport app érkezik a Samsung Smart TV-kre

Smart home

Eurosport app érkezik a Samsung Smart TV-kre

Megérkezett a Samsung Smart TV-kre az Eurosport Player alkalmazás, mely az első regionális sportközvetítő szolgáltatás okostelevíziós platformon.

A két vezető európai sportcsatorna, az Eurosport és az Eurosport 2 többek között olyan nemzetközi szinten ismert sporteseményeket közvetít, mint a Tour de France, az Afrika-kupa, vagy a Grand Slam tenisztornák, melyek összesen együtt több mint 5000 órányi élő közvitetést tesznek ki egy évben.

„Nagyon örülünk, hogy a Samsung Smart TV-in immáron az Eurosport alkalmazás is elérhető, hiszen minél több partnert köszönhetünk köreinkben, annál gazdagabb és változatosabb élményt tudunk biztosítani vásárlóinknak. Büszkék vagyunk arra, hogy az élő sportközvetítés portfoliónk része lett szerte Európában” – mondta el Sebestyén Péter, a Samsung Electronics Magyar Zrt. alelnöke.

smart_tv_01

Az Eurosport Player túlmutat a hagyományos élő közvetítéseken, a nézők ugyanis minden fontos esemény alatt különböző tartalomválogatási és programozási lehetőséggel élhetnek. Így például a három tenisztornán, a U.S. Openen, az Australian Openen és a Roland Garroson a rajongók kiválaszthatják, hogy a hét pálya közül melyiket szeretnék követni, így biztosan nem maradnak le kedvencük meccséről. Hasonlóképpen működik ez a Snooker világbajnoki torna esetében is, ahol szintén kiválaszthatja a néző, hogy mely asztalok mérkőzését szeretné látni. De más népszerű sporteseményeknél – többek között a kerékpáros Tour of Spain és Tour of Italy, az atlétikai világbajnokság, a 2013 UEFA női Európa-bajnokság és az egész 2013/14-es téli szezon – is ezen az elven működik majd a közvetítés.

Eurosport-Player_Samsung_2-730x414

„Az Eurosport innovatív programjaival évről évre a lehető legjobb élő közvetítéseket hozza el a sportrajongóknak. Nagyon büszkék vagyunk arra, hogy szolgáltatásunk ezentúl a Samsung Smart TV-in is elérhető, így a nézők egy még dinamikusabb és lebilincselőbb élményhez juthatnak hozzá” – mondta Arnaud Maillard, a Eurosport Internet & New Media igazgatója.

Az Eurosport Player a Samsung TV Apps Store-ból tölthető le 40 európai országból, 13 nyelven: németül, olaszul, spanyolul, lengyelül, hollandul, angolul, dánul, románul, oroszul, svédül, csehül, finnül és norvégul.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Kütyük

Megdöbbentő karácsonyi ajándékok

2020. december 4. péntek
TAG Heuer Monaco

SmartWatch

Új Monaco karórákat mutat be a Tag Heuer

2020. december 1. kedd
Casio G-Shock Dragon Ball Z karóra

SmartWatch

Különleges karácsonyi nyereményjátékot indított a Casio

2020. november 29. vasárnap
XPLORA okosóra

SmartWatch

Mindig karnyújtásnyira, mindig biztonságban:

2020. november 26. csütörtök
Huawei Mate 40 Pro
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin