Connect with us

Hirdetés

technokrata

Praktikus, könnyen kezelhető e-könyv olvasó a WayteQ-től

Smart home

Praktikus, könnyen kezelhető e-könyv olvasó a WayteQ-től

Az xBook-60w névre keresztelt e-könyv olvasót 6 hüvelykes kijelzővel szerelték fel, alig több mint 200 gramm és 8 mm vékony, ennek megfelelően munkába járás, vagy akár hosszabb utazás során is kényelmes olvasást biztosít.

A e-book kicsomagolás után akár azonnal használatba is vehető, néhány egyszerű beállítással – úgy, mint betűméret és betűtípus kiválasztása, elforgatható nézet – pedig könnyedén testre is szabható. Az előre telepített Dumas, Mikszáth vagy Gárdonyi klasszikusok mellett számos mást is tárolhatunk e-könyvünk, hiszen a 4GB-os tárhely akár 5000 könyvvel is elbír. A 16 szürkeárnyalatos e-Ink Pearl kijelzőnek köszönhetően pedig a szabadban való olvasás is problémamentes, még erős napfény esetén is.

A kiválasztott könyv a szövegfelolvasás funkciót választva kihangosítva vagy fülhallgató csatlakoztatásával is élvezhető. Ráadásul az xBook-60w a legnépszerűbb e-könyv formátumok támogatása mellett MP3 fájlokat is beolvas. A 600 MHz-es Rockchip2818 processzort egy 1500 mAh kapacitású akkumulátor táplálja, ami egy feltöltéssel több ezer lapozást, képernyőváltást tud kezelni, Wi-Fi használat nélkül számolva. A WayteQ xBook-60w 29.900 Ft-os ajánlott bruttó áron kapható.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés