Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gyors tinta-utántöltés és nyomtatás már Mac-ről is

Smart home

Gyors tinta-utántöltés és nyomtatás már Mac-ről is

Július 1-jétől Mac operációs rendszerrel is kompatibilisek a színenként cserélhető, 70 ml-es, utántölthető tintatartállyal rendelkező Epson L100, L200 és L800 nyomtatók, melyek kategóriájukban a piacon elérhető egyik legalacsonyabb oldalankénti nyomtatási költséget garantálják.

Az ultranagy tintakapacitású készülékekkel a regisztrált Epson felhasználók az ingyenes szoftver letöltését követően már közvetlenül Mac operációs rendszerű gépekről is nyomtathatnak július 1-jétől. Így a Windows operációs rendszert használókkal együtt már 98%-ra nőtt azon hazai felhasználók aránya, akik költséghatékonyan nyomtathatnak kiváló minőségben.

Epson L800 fotónyomtató
Az Epson L800 fotónyomtatónak egy 10×15-ös fotó nyomtatása mindössze 12 másodpercig tart, és egy töltéssel akár 1800 fényképet is kinyomtat ragyogó és hosszan tartó színekkel. A hat darab színenként cserélhető, 70 ml-es, utántölthető tintatartálynak köszönhetően az oldalankénti nyomtatási költség egy 10×15-ös fénykép esetén csupán 10 forint.

Epson L200 és Epson L100
Az Epson L200 multifunkciós készülékkel és az Epson L100 egyfunkciós nyomtatóval a tintatartályok egyszeri töltésével akár 4000 fekete és 6500 színes oldal nyomtatható. A készülékek fekete-fehér nyomtatáskor 50 filléres, színes nyomtatáskor pedig 1,2 forintos oldalankénti üzemeltetési költséggel működnek.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés