Connect with us

Hirdetés

technokrata

Díjat kaptak az LG mozgásérzékelős távvezérlői

Smart home

Díjat kaptak az LG mozgásérzékelős távvezérlői

Az LG Magic Remote az első olyan távirányító, amely elnyerte a universal design tanúsítványát

Az universal design certification a Magic Remote távirányítók általános minőségét, a felhasznált anyagok minőségét, az ergonomikus kialakítást és a könnyű kezelhetőséget ismerte el a dizájn díjjal. A Magic Remote 2012 januárjában került piacra. A készülék az LG Netcast 3.0-án alapuló okostévé szolgáltatásához és az LG saját okostévé operációs rendszeréhez használható, amellyel az LG 2012-es CINEMA 3D okostévé sorozata is fel van szerelve.
 Eközben a Magic Remote 2011-es elődjét, a Magic Motion mozgásérzékelős távvezérlőt is elismerték a minőségéért, csomagolásáért és a csomagolás grafikus megvalósításáért. Emellett elődje további elismerést vívott ki az ergonomikus kialakításával, a tévékészülékkel történő teljes integrációjával és a rövid reakcióidejével.  A Magic Motion távvezérlőt a vállalat tavaly dobta piacra a 2011-es CINEMA 3D okostévékkel, amelyeken a Netcast 2.0 fut. A fentieken kívül a usability.de végzett használhatóság teszteket tavaly novemberben, Németországban és az Egyesült Államokban az iF Design használhatóságra vonatkozó tesztet szervezett a usability.de weboldalon.iF Design szervezésében A tesztek során az LG okostévéit és távirányítóit hasonlították össze a versenytársak hasonló termékeivel. Mind a szakértők, mind a résztvevők az LG okostévét és a Magic Motion távirányítót választották a leginkább felhasználóbarát készüléknek.

A Magic Motion mozgásérzékelő távirányítóról

Az egyedi mozgásérzékelős távirányítóval úgy irányíthatjuk tévénket, navigálhatunk a felületek között, mintha az egy egér lenne, a nyíl követi a kezünk mozgását. A távirányító a navigálás mellett az interaktív játékoknál is sok szerephez jut. A 2012-es CES-en bemutatott és továbbfejlesztett távvezérlő négy újdonsággal szolgálja a felhasználók kényelmét: a hangfelismerés, a görgetés, a mozdulat-felismerés és a rámutatás funkciókkal. A felhasználók számára így még könnyebb lehet a barangolás a CINEMA 3D Smart TV-k menüpontjai és applikációi között. A fentieken túl egy 3D gomb is helyet kapott a távirányítón, amit megnyomva azonnal átalakítja a 2D tartalmakat 3D-vé a rendszer.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés