Connect with us

technokrata

Sony Walkman B170: 3 perc töltés, 90 perc zene

Smart home

Sony Walkman B170: 3 perc töltés, 90 perc zene

Mindössze 3 perc gyorstöltéssel 90 perc zenehallgatásra elegendő energiával lehet ellátni a Sony új B sorozatú Walkman készülékét, teljes töltöttség mellett pedig 18 órát1 lehet használni – ez még a leghosszabb úton is kitart.

A csak 28g-os B sorozatú Walkman meglepően kicsi és könnyű, de teljesítményét nem szabad lebecsülni a megjelenése alapján. A „Bass Boost” funkciónak köszönhetően a gazdag, telt basszus hangzás csak egy gombnyomás. A ZAPPIN kereső-technológia segítségével pedig egyszerűen kiválaszthatók a legjobb számok menürendszer vagy lejátszási listák használata nélkül.

A készüléket igen egyszerű zenével feltölteni. A Walkman közvetlenül kapcsolódhat bármely Windows-os számítógéphez a beépített USB portjának köszönhetően. A fájlok másolása a jól ismert „drag-and-drop” funkcióval oldható meg, külön fájl-menedzser szoftvert nem kell installálni. A Walkman ugyancsak csatlakoztatható a kompatibilis  hifi vagy autóhifi berendezéshez.

Az új, B170 sorozatú, MP3 lejátszós, 2GB illetve 4GB kapacitású Walkmant a Sony 2012 januárjában dobja piacra.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Galaxy Tab S7
galaxy a32

SmartPhone

Megérkezett a Samsung Galaxy A32 5G

2021. február 14. vasárnap
htc vive cosmos

Kütyük

HTC VIVE Fagyos Akciók

2021. február 4. csütörtök

Kütyük

Vicces és hasznos kütyük

2021. február 3. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin