Connect with us

Hirdetés

technokrata

3D-s szuperprojektor a Canontól

Smart home

3D-s szuperprojektor a Canontól

Az új projektorral egy 200 cm-es kép kivetítéséhez elegendő, ha a projektor 2,4 cm távolságra vagyunk a vászontól,

Az LV-8235 UST különösen oktatási és üzleti környezetben hasznos, ugyanis kisebb az árnyékolás, és a fény sem világít az előadó szemébe. A beépített 10 W-os hangszóróval pedig külső hangrendszer nélkül is jól hallható egy osztály- vagy tárgyalóteremben. Az LV-8235 UST ideálisan használható az oktatási szektorban alkalmazott interaktív táblákkal is, színkorrekciós funkciója pedig biztosítja a természetes színvisszaadást még akkor is, amikor az előadó színes felületre vagy táblára vetít. A projektorral a nagy, 2000:1 értékű kontrasztaránynak köszönhetően mélyfekete színeket és életteli képeket is vetíthetünk.
A takarékos üzemmódban 3.000 órás üzemidőt biztosító izzó minimálisra csökkenti a karbantartási szükségleteket, és alacsonyan tartja a teljes fenntartási költséget. Az Auto Set és Auto PC funkciókkal felszerelt projektor beállítása pedig egyszerű és gyors. Az LV-8235 UST modellel számos különböző digitális és szélesvásznú eszközről vetíthetünk, például HDMI-bemenettel és WXGA – 1280 x 800 felbontású, 16:10 képarányú, szélesvásznú – megjelenítéssel laptopokhoz is használható.

A projektor további alkalmazási területei közé tartoznak többek között a múzeumokban, kiállításokon vagy bemutatókon használt alacsony költségű installációk, illetve azok a digitális tartalomszolgáltató rendszerek, ahol a képméret 150 és 275 cm közé esik.

Az alternatív tanulási élmény, vagy a vetített tartalom életre keltéséhez a projektor a Frame Sequential megjelenítési módszerrel 3D megjelenítésre is alkalmas. A módszer nagy sebességgel cseréli fel a jobb és a bal szemnek szánt képeket, és alkalmazásához aktív záras szemüvegre van szükség.

Az LV-8235 UST 2011 novemberétől lesz elérhető Európában.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés