Connect with us

technokrata

Okos 3D-s LED tévé az LG-től

Smart home

Okos 3D-s LED tévé az LG-től

Azonnali Wi-Fi csatlakoztathatóságot és kimagasló képminőséget kínál az LG CINEMA 3D Smart-tévéje.

Az LG Electronics Szöulban mutatta be legújabb szórakoztatóelektronikai újítását, az LW980S CINEMA 3D™ Smart tv-t. A forradalmi NANO FULL LED háttérvilágítással, CINEMA 3D™ technológiával és Smart funkciókkal felvértezett LG LW980S televízió figyelemreméltóan elegáns külsőt kapott.

„Az LW980S az LG televíziós termékpalettájának legújabb csúcsmodellje, amely tartalmazza mindazokat a technológiákat és funkciókat, amelyeket az LG az évek során kifejlesztett.” – nyilatkozta Havis Kwon, az LG Electronics Home Entertainment Company elnök-vezérigazgatója. „Az LG az LW980W esetében ez továbbfejlesztett Wi-Fi csatlakoztathatóságot és kiváló képminőséget jelent, amelynek köszönhetően a készülék még tökéletesebb televíziózási élményt nyújt a felhasználóknak.”


Az LG egyedi, NANO FULL LED háttérvilágítás-technológiájával még tovább fokozható a CINEMA 3D™ élmény. A NANO FULL LED a nagyon apró pontokat tartalmazó, rendkívül vékony filmréteg segítségével az eddiginél is egyenletesebben osztja el a fényt a képernyőn, amelynek köszönhetően a kép világosabb, tisztább, és élesebb lesz. A TruMotion 400Hz garantálja, hogy a megalkotott mozgókép még a leggyorsabb akciójelenetek közben is elmosódásmentes és éles marad.

A CINEMA 3D™ új korszakot indított a háromdimenziós televíziózás történetében, hiszen a világon elsőként kapta meg a TÜV és az Intertek, Európa legelismertebb tanúsító intézeteinek „villódzásmentes” tanúsítványát. Az LG LW980S tévé  − a többi LG CINEMA 3D™ készülékhez hasonlóan − kényelmes, töltést nem igénylő és kedvező árú, polarizált 3D szemüveggel nézhető, amely kevésbé fárasztja a szemet.

Az LG Apps-en (LG Alkalmazásbolt) keresztül elérhető alkalmazásoknak köszönhetően nem fogyunk ki a jobbnál jobb szórakozási lehetőségekből, legyen szó akár játékokról, képekről vagy videómegosztókról. A mozgásérzékelős Magic Motion távirányítóval az LW980S felhasználói mindössze néhány kattintással könnyedén hozzáférhetnek a kívánt Prémium tartalmakhoz. A Smart Share (intelligens megosztás) funkció pedig az egyszerűbb tartalommegosztásért felel, a tv, okostelefon és egyéb digitális eszközök között.

A tévé széles látószögének köszönhetően akár nagyobb társaság számára is tökéletesen élvezhető a megjelenített 3D kép. Az LG saját fejlesztésű, 2D-ről 3D-re konvertálási technológiájának köszönhetően folyamatosan bővül az elérhető tartalmak köre az LW980S készülékre.

Az LW980S televíziót az LG 2011. szeptember 2. és 7. között mutatja be a németországi Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Szakkiállításon (IFA).

A 47 hüvelykes LW980S szeptembertől már kapható lesz Magyarországon. A készülék ajánlott végfogyasztói ára 500 000 Forint körül várható.

 Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin