Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egyetem a tévében

Smart home

Egyetem a tévében

A T-Home indentudás Egyeteme előadásaihoz kapcsolódó IPTV alkalmazást vezetett be, és megújította az [origo] interaktív szolgáltatását is.

Az előadássorozathoz kapcsolódó megoldással megismerhetővé válnak a Mindentudás Egyeteme előadóinak életrajzai, prezentációi, valamint több ezer szócikket tartalmazó kislexikonban is lehet böngészni, és speciális kvízekkel is tesztelhetjük tudásunkat. A sorozat kedvelői természetesen az előadásokról sem maradnak le: a Telekom, a Mindentudás Egyeteme alapítójaként lehetővé teszi, hogy a prezentációk az internet és a mobiltelefon felületei mellett a tévé képernyőjén is elérhetők legyenek. A T-Home IPTV szolgáltatás Videotékájában a Mindentudás Egyeteme korábbi és új műsorai is megtekinthetők: a folyamatos feltöltés eredményeképpen IPTV előfizetőink 2011. év végére már közel 200 előadást ingyenesen érhetnek el.
Az okostévé-fejlesztéseknek köszönhetően a napi hírek és friss információk kedvelői sem maradnak újdonság nélkül: a megújult [origo] portál bővebb tartalommal, szebb, színesebb és gyorsabb megjelenésben látható az IPTV-n. A tévé képernyőjén megjelenő interaktív tartalom-megjelenítési forma segítségével a rovatok tetszés szerint böngészhetők, képgaléria érhető el, sőt a multimédia-nézetben a cikkek közül akár képek alapján is lehet válogatni.
Mint ismeretes a most bemutatott alkalmazásokon kívül, a T-Home nemrég több okostévé-szolgáltatást vezetett be: így többek között a tévé képernyőjén megjeleníthető, automatikusan frissülő Árfolyam, a napi, heti, havi előrejelzéseket mutató Horoszkóp valamint a Netpincér alkalmazást, amely segítségével a televízió képernyőjén keresztül lehet ételt rendelni. A T-Home IPTV nézői mindezen megoldásokat a tévé távirányítójának kék gombja segítségével indíthatják el.
További újdonság, hogy a Telekom a tavalyi Magyar Filmszemle ideje alatt indított kezdeményezését folytatva, idén is számos szemlére nevezett filmet tesz elérhetővé a T-Home IPTV szolgáltatáson keresztül 2011. május 5. és május 8. között. A T-Home IPTV előfizetők a Videotékából ingyenesen vagy kedvezményes díjon kölcsönözhetnek a szemle több kategóriájában induló filmekből, a magyar filmkészítők legújabb alkotásai közül.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés