Connect with us

technokrata

Magyar zenék letöltése, másolásvédelem nélkül

Smart home

Magyar zenék letöltése, másolásvédelem nélkül

Hungaroton dalok, 199 forintért.

2011 májusában indítja el Fotexnettel közös fejlesztésű zeneáruházát a Hungaroton, melyben a felhasználók megvásárolhatják és letölthetik kedvenc dalaikat és albumaikat akár már 199 forintért, előfizetési díj nélkül. A Hungaroton archívuma a legnagyobb magyar komoly- és popzenei szereplők otthona: a klasszikus zenét többek között Bartók Béla, Kodály Zoltán, Liszt Ferenc, Fischer Annie, Vásáry Tamás és Kocsis Zoltán képviseli, míg a könnyűzene műfajában olyan maradandó sztárok életműve koncentrálódott, mint Koncz Zsuzsa, Korda György, Máté Péter, Szécsi Pál, a Bikini, az Illés, az Omega együttes, a Neoton Família és a Benkó Dixieland.

A Hungaroton Music Store DRM-mentes zenéket árul, így felhasználóinak és vásárlóinak lehetősége van kedvenc művészeik darabjait felhasználási kötöttségek nélkül lejátszani. A zenebolt DRM-mentes dalai 256 kbps tömörítésű MP3 fájlokban érhetők el. Ezek a fájlok platform-független lejátszásra készültek, így minden iPodon, iPhone-on, Macintosh és Windows számítógépen is lejátszhatók úgy, mint sok más zenelejátszón.

A Hungaroton Music Store már indulásakor is 2700 albumot, több mint 40 000 dalt (tracket) tartalmaz a Hungaroton 50 évre visszanyúló katalógusából. A felhasználók kereshetnek az előadók nevére, album- és dalcímekre vagy böngészhetik a teljes katalógust. Az áruház jó minőségben biztosít közel egyperces belehallgatási lehetőséget a bolt bármely dalába; a vásárlás pedig az OTP bankkártyás fizetési megoldásával történik.

A már elérhető katalógus hamarosan bővül a korábban soha vagy csak bakelitlemezeken kiadott különlegességekkel. Ugyanígy hagyományteremtő a sikeres albumok újrakiadásainak sorozata, mely az eddig meg nem jelent, ritkaságszámba menő felvételeket tartalmaz majd. Ezzel egy időben a Hungaroton e-kereskedelmi partnereinek jobb kiszolgálása érdekében elindítja nagykereskedelmi kiszolgálórendszerét, melyen keresztül az online zenekereskedők egyszerűen elérhetik a teljes Hungaroton-katalógus adat- és zeneanyagát.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin