Connect with us
Hirdetés

technokrata

T-Home IPTV-n is követhetők a Bajnokok Ligája meccsek

Smart home

T-Home IPTV-n is követhetők a Bajnokok Ligája meccsek

A Magyar Telekom Nyrt. és a Viasat Hungária Zrt. megállapodása értelmében immár T-Home IPTV-n is fogható a TV6 csatorna. S mivel a 2008/09-es idényben a VIASAT3-ról a TV6-ra kerültek az UEFA Bajnokok Ligája mérkőzései, a focirajongók ezentúl a T-Home IPTV tévészolgáltatásán is nyomon követhetik a meccseket, amelyek kommentátora továbbra is Hajdú B. István.

A TV6 a jelenleg több mint 18 ezer előfizetővel rendelkező T-Home IPTV 50 tévécsatornát kínáló Családi, s több mint 60 adót nyújtó Extra csomagjában, illetve a választás lehetőségét ajánló, kiegészítő Koktél csomag Movie Mix kínálatában nézhető. A csatornán az UEFA Bajnokok Ligája közvetítései mellett filmek, sorozatok (Deadwood, OZ, Office, Sleeper Cell – A terroristacsoport) és felnőtt animációk (A Simpson család, Futurama) is szerepelnek.

A TV6 csatorna a T-Home digitális Kábel TV szolgáltatás Alap csomagjában már 2008 februárjától megtalálható, amelyen immár több mint 62 ezer előfizető követheti nyomon a színes műsorkínálatot.Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu