Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szórakozás magasabb szinten: Blu-ray lejátszó

Smart home

Szórakozás magasabb szinten: Blu-ray lejátszó

A BD300 hálózati Blu-ray lejátszó sikere alapján, az LG Electronics két új hálózati Blu-ray lejátszót (BD370, BD390) és három hálózati Blu-ray házimozi rendszert (LHB954, LHB977, LHB979) mutatott be a 2009-es Nemzetközi Szórakoztatóelektronikai Vásáron (CES).

Az LG valamennyi 2009-es hálózati Blu-ray lejátszója és házimozi rendszere fejlett technológiákat és szórakozási lehetőségeket kínál, amelyek lehetővé teszik, hogy a kivételes hang- és képminőséget nyújtó tartalmak igény szerint azonnal nézhetők legyenek. Az LG hálózati Blu-ray lejátszói és házimozi rendszerei BD-Live kompatibilisek, ily módon a fogyasztók a valós idejű tartalmak széles köréhez, például kimaradt jelenetekhez, új előzetesekhez, játékokhoz, internetes beszélgetésekhez és további funkciókhoz férhetnek hozzá hálózati kapcsolaton keresztül.

A termékcsalád a BonusView technológiát is tartalmazza, amely “kép a képben” hozzáféréssel ad elérést speciális jellemzőkhöz, így egyszerre nézhetők a kedvenc jelenetek és a kompatibilis lemezeken kínált extra funkciók.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés