Connect with us

Hirdetés

technokrata

Programozási ötletpályázatot hirdet az IT Factory

Smart home

Programozási ötletpályázatot hirdet az IT Factory

Nem szükséges fejlesztői tudás ahhoz a programozási ötletpályázathoz, melyet az egy éve létrejött IT Factory a mai napon hirdetett meg. A szakmai bizottság által kiválasztott internetes fejlesztési ötletek megvalósítását a képzési központ többek közt most induló IT factorys képzéseivel, rendszeres konzultációval, valamint az ötlet megvalósításához szükséges infrastruktúrával támogatja.

A NetAcademia Oktatóközpont 2008 őszén azzal a céllal indította útjára az IT Factoryt, hogy a minőségi informatikai oktatást  minél szélesebb közönség számára elérhetővé tegye. Az IT Factory online részvételt is biztosító tanfolyamainak elvégzéséhez nincs szükség komoly előképzettségre: mindazok bekapcsolódhatnak, akik kellő érdeklődést mutatnak az adott terület iránt és hajlandóak plusz energiát befektetni a témakör mind mélyrehatóbb megismerésébe. Az első IT factorys fejlesztői képzésen tavaly 200 ember vett részt, közülük sokan azzal a céllal, hogy saját ötletük megvalósításához szakmai muníciót, támogatást kapjanak.

A pályázatra konkrét internetes alkalmazásra vonatkozó ötlettel, vagy a megvalósítás még korai szakaszában lévő projekttel lehet jelentkezni. A programozási tapasztalat nem feltétel, a lelkesedés annál inkább. A jelentkezőknek vállalniuk kell, hogy egy éven keresztül aktívan foglalkoznak programozással és az ötlet kivitelezésével. Az IT Factory szakmai bizottsága 10 ötletet választ ki és kísér el egészen a megvalósításig. Ennek keretében az oktatóközpont egy éven át 80 órányi IT Factory képzést, 40 órányi célirányos fejlesztői oktatást, folyamatos szakmai konzultációt, és a megvalósításhoz szükséges szoftver- és hardverinfrastruktúrát biztosít díjmentesen a program résztvevőinek.

A magánszemélyek által benyújtott pályázatokat a szakmai zsűri 2009. szeptember 30-ig várja. A nyertesek rögtön be is csatlakozhatnak az IT Factory őszi .NET-es fejlesztői képzéseibe, melyeken mini-Amazon.com, mini-Youtube és egy számlázóprogram készítését sajátíthatják el mindössze 24 óra alatt, jó alapot kapva ezzel saját ötletük leprogramozásához.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés