Connect with us

Hirdetés

technokrata

iPhone dokkoló érkezett a Sharptól

Smart home

iPhone dokkoló érkezett a Sharptól

A Sharp bemutatja érintőpaneles kezelőfelülettel rendelkező fekete iPod-dokkolóját, a DK-AP8-t. A hangrendszer telefon-kihangosítóként is használható, de egy modern LCD televízióhoz csatlakoztatva video- és képnézegetőként is alkalmazható.

A kompakt hangrendszer hordozható, telefon-kihangosítóként is használható. Ilyenkor a zenelejátszás megáll, amikor hívást fogad iPhone-ján, és újraindul, miután a beszélgetés véget ér. A dokkolóállomás két részből áll, egy központi hangrendszerből és a levehető kezelőpanelből. A két rész együtt egy csillogó fekete kockát alkot. A rendszer az infravörös csatlakozáson keresztül kommunikáló kezelőpanelről irányítható, amely nem tartalmaz gombokat. A kezelőpanel megjelenése és irányítása az iPhone és az iPod Touch felületén alapul.

A hangot egy külön subwooferből, digitális erősítőből és Neodym hangszóróházból álló 2.1 hangszóró rendszer szolgáltatja. A DK-AP8 hangzásának megfelelő dinamikájáról és egyedi hangjáról az e-sound rendszer és a HDSS gondoskodik.

A dokkoló számos különböző csatlakozóval rendelkezik, többek között AUX bemenettel és videó (FPAS) kimenettel a készülék hátulján. Ez utóbbi lehetővé teszi, hogy az iPhone-t vagy iPod Touch-ot egy lapos televízióhoz csatlakoztassa, így a telefonon tárolt képek és videók közvetlenül a nagy képernyőn élvezhetők.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés