Connect with us

Hirdetés

technokrata

Immár eBook is kapható a hazai T-nél

Smart home

Immár eBook is kapható a hazai T-nél

Újdonság: eBook akár kamatmentes részletre a T-Home-tól és a T-Mobile-tól.

Az idei karácsony és a következő évek egyik új slágertermékei a digitális könyvolvasók, az e-bookok, amelyek különleges kijelzőjüknek köszönhetően kényelmesen olvashatók, egyszerre sok digitális könyv vagy dokumentum tárolására képesek, és kis méretüknek köszönhetően bárhova elvihetők. A T-Home és a T-Mobile december 4-étől a hazai szolgáltatók közül elsőként kínálnak eBookot ügyfeleiknek, és az akár 1000 digitális könyv tárolására alkalmas eszköz mobilinternet-előfizetés és egyes T-Home internet-előfizetések mellé 0 forintos kezdőrészlettel, hűségidő vállalása esetén kamatmentes részletfizetéssel is elvihető.

Életünket egyre inkább a képernyők – tv, számítógép, mobiltelefon – határozzák meg, igényünk, hogy az információkhoz és szórakoztató tartalmakhoz, szolgáltatásokhoz otthon és útközben is szabadon hozzáférhessünk. Nincs ez másként a könyvekkel sem, amelyeket szívesen olvasunk hagyományos formában, papírra nyomtatva, de útközben vagy tanuláshoz praktikus lehet egy eBook, amely kisméretű ugyan, de memóriájában akár több száz kedvenc könyv vagy a teljes tananyag helyet kaphat. Így azok bármikor olvashatók, átlapozhatók, és elférnek egy kisebb táskában is.

A T-Home és a T-Mobile révén az ügyfelek a tv-t, az internetet és a telefonálást otthon és bárhol elérhetik, és a december 4-jétől megvásárolható eBookkal akár digitális könyveiket is magukkal vihetik. A T-Home és T-Mobile ugyanis forgalomba hozza a Hanvon N516 eBookot, amely 59990 forintért kapható, és vezetékes- vagy mobilinternet-előfizetés mellé hűségnyilatkozat vállalása esetén 0 forintos kezdőrészlettel, kamatmentes részletfizetéssel megvásárolható. A részletfizetés futamideje függ az internet-előfizetésre vállalt hűségidőtől, így a T-Mobile-os előfizetők 1 vagy 2 éves, míg a T-Home meghatározott internetcsomagjaira előfizetők 1 éves hűségnyilatkozattal vásárolhatják meg az új eBookot, amelyhez elektronikusan most 300 magyar klasszikus szépirodalmi mű jár ajándékba (például Gárdonyi Géza, Jókai Mór, Krúdy Gyula, és Ady Endre művei, illetve emellett Jane Austen 3 kiemelkedő alkotása). A kedvezményes részletfizetési lehetőség az internet-előfizetésre vállalt meglévő hűségnyilatkozat esetén is lehetséges. A Hanvon N516 eBook 9 kijelölt T-Pontban, a T-Home 1412-es és a T-Mobile 1430-as ügyfélszolgálati telefonszámain, a www.t-home.hu és a www.t-mobile.hu internetes oldalakon, valamint a Bookline webáruházában, a www.bookline.hu oldalon vásárolható meg.

A T-Home és a T-Mobile által forgalmazott eBook mindössze 170 grammos, azaz könnyedén hordozható, ennek ellenére igazi zsebkönyvtár, hiszen akár 1000 digitális könyv tárolására képes. Az eBook kijelzője napfényben is kitűnően olvasható, és fő előnye, hogy az E-Ink technológiának köszönhetően hosszabb olvasás közben sem fárasztja a szemet. A képernyő hasonlít a papírhoz, nem villog és nincs megvilágítva. A készülék egy feltöltéssel hosszú ideig használható, akár 7000 lapozásra vagy kevés használattal több hétig is kitart. A legnépszerűbb eBook formátumok olvashatók, így pl. az elterjedt PDF, TXT, HTML, és olvasás közben képes az MP3 formátumban tárolt zenék lejátszására is. A számítógéppel összecsatlakoztatva egyszerűen áttölthetőek az olvasni kívánt könyvek, dokumentumok.

A készülékre számos forrásból tölthetők le magyar és idegen nyelvű digitális könyvek, és a magyar könyvpiac meghatározó szereplőivel történő együttműködésben a Magyar Telekom könyváruház kialakítását tervezi. A partneri együttműködésben azt célozzuk, hogy az újonnan megjelenő művek hamarosan elektronikus úton is megvásárolhatók és letölthetők legyenek.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés