Connect with us

Hirdetés

technokrata

Gyógyítható az Apple vezér betegsége

Smart home

Gyógyítható az Apple vezér betegsége

A hormonegyensúly felborulásától fogyott le Steve Jobs. Bár több hónapig tartó kezelés áll előtte, továbbra is vezetni fogja a céget.

Számos találgatás látott napvilágot Steve Jobs egészségi állapotával kapcsolatban, mióta hirtelen lefogyott és kiderült, hogy nem fog beszédet tartani az idei Macworld expón, melyen az Apple az új termékeit szokta bemutatni. Jobs ma bejelentette, hogy az orvosok megtalálták a hirtelen súlyveszteség okát, és továbbra is ő fogja irányítani az amerikai céget.

A több vérvizsgálattal igazolt diagnózis szerint a súlyveszteséget a hormonegyensúly felborulása okozta, ami proteineket vont el a szervezetéből. Az Apple vezér betegségének kezelését már elkezdték az orvosok, a teljes gyógyulás azonban hosszú időt vehet igénybe. “Mivel nem egy hét vagy egy hónap alatt fogytam le, az eredeti súlyom visszaszerzése sem történhet egy pillanat alatt, az orvosaim szerint a kezelés tavasz végéig is eltarthat”- nyilatkozta Jobs a CNN-nek.

A bejelentés hírére két százalékkal nőtt az Apple tőzsdei értéke. Az idei Macworld expón várhatóan nem fog rendkívüli újdonságokat bemutatni az Apple. Ez lesz egyébként az első olyan Macworld 1997 óta, ahol Steve Jobs nem tart beszédet.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés