Connect with us
Hirdetés

technokrata

Futurisztikus technológiák a Brain Baron

brain

Digitalizáció

Futurisztikus technológiák a Brain Baron

Futurisztikus technológiák a Brain Baron

A jövő diskurzusának témái között a technológia vitathatatlanul előkelő helyen szerepel, így az idei Brain Baron sem kérdés, hogy kiemelt topik lesz.

A világ minden tájáról érkeznek zseniális előadók, a szemléletük igen változatos, de a céljuk ugyanaz: megvalósítani azt a modern világot, amelyről már régóta álmodozunk.

A Brain Bar színpadán leleplezi a technológiai jóslatait a jövőbe látó tech-zseni, Dr. Jeffrey Funk, aki elsőként ismerte fel az okostelefonokban rejlő lehetőségeket és az applikációk fejlesztésének fontosságát. Azt vallja, hogy az innovációk jelentősen lelassultak az elmúlt években, és korántsem fejlődik már úgy a technológia, mint évtizedekkel előtt. Valóban így volna?

Ezt biztosan cáfolja majd Nuno Martins, aki valódi sci-fibe illő technológiák megalkotásával foglalkozik, neuro-nanorobotok segítségével küzd az élet meghosszabbításáért és az egészség megőrzéséért. Világmegváltó célt tűzött ki maga elé: egy olyan orvosi technológia fejlesztésén dolgozik, amely képes lementeni az agy által tárolt információkat.

Egy olyan világban élünk, amelyben a számítógépes programok irányítanak, döntéseket hoznak és problémákat oldanak meg. Lysandre Follet egyedülálló módon ezeket az algoritmusokat és gépeket kihasználva bővíti és egészíti ki az emberi kreativitást, a Nike jövőjét alakítja a design, a digitális technológia és a tudomány ötvözésével.

Ligia Kornowska a lengyel kórházszövetség igazgatója. Data Lake nevű, kripto alapú startupjával elkötelezetten hisz abban, hogy az etikusan kezelt adatadományozások egy jobb egészségügy kulcsát jelentik. Előadásából kiderül, hogyan védhetjük meg személyiségi jogainkat, és hogyan lehet megakadályozni az adathalász kibertámadásokat.

További előadókért, részletekért és jegyvásárlásért látogass el a Brain Bar weboldalára.

További Digitalizáció

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés