Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egyedi bemutatótermet nyit Budapesten az LG

Smart home

Egyedi bemutatótermet nyit Budapesten az LG

Az LG Electronics egy bemutatótermet nyitott budapesti székhelyén, ahol minden termékcsoport legfontosabb darabjaival várják az érdeklődőket. Az újonnan kialakított, közel 300 négyzetméteres bemutatótermében az LG legtöbb kereskedelmi forgalomban kapható terméke helyett kapott.

A termékcsoportok zászlóshajó képviselőit a mindennapi használathoz hasonló környezetben helyezték el annak érdekében, hogy az érdeklődők pontosabb képet kapjanak arról, hogy működés közben milyen élményt és teljesítményt nyújt az adott termék számukra. A bemutatótermet a mai napon Baja Sándor, az LG Electronics Magyar Kft. regionális operatív igazgatója nyitotta meg a Könyves Kálmán körút 3/a szám alatt található székházban.

Az új bemutatóterem mától közel 300 négyzetméteren várja a látogatókat. Az érdeklődők megtekinthetik az LG legújabb és legfontosabb termékeit, így megtalálható a legtöbb itthon kereskedelmi forgalomban kapható LCD és plazma televízió, mobiltelefon, házimozirendszer, autó hifi eszköz, audiotermék, Blu-ray valamint DVD lejátszó és -író, monitor, hűtőszekrény, mosógép, porszívó és mikrohullámú sütő. Újítás az üzleti felhasználású termékek bemutatása, amelyeket hotelekben, illetve egyéb kereskedelmi céllal használhatnak a partnerek. A magyar piacon vezető LG légkondicionálók továbbra is az LG Légkondicionáló Akadémián találhatóak meg, az épület másik oldalán.

Az új bemutatóteremben egyes termékcsoportoknál egy-egy készüléket olyan környezetben próbálhatnak ki az érdeklődők, mint amilyenben használni tervezik azokat. Az LG célja a kellemes hangulat megteremtésével az, hogy már a kipróbálás során valódi felhasználói élményhez juttassa a látogatót és az ne csak a polcokon nézhesse meg a választékot.

Az LG a környezetért felelős vállalatként igyekszik a lehetőségeihez képest óvni a természetet, ezért a Mammut II. bevásárlóközpontban márciusban megnyitott márkaboltjához hasonlóan az új bemutatóteremben is használtelem-gyűjtőt helyezett el. A bemutatóterem látogatói és az LG dolgozói a régi elemeket és akkumulátorokat a szakszerű veszélyes hulladékszállítás-, feldolgozás- és újrahasznosítás érdekében itt is elhelyezhetik.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés