Connect with us

Hirdetés

technokrata

Budapesten a vadonatúj Canon tükörreflexes

Smart home

Budapesten a vadonatúj Canon tükörreflexes

Ma délelőtt a Canon a nemzetközi debütálással egy időben Budapesten is bemutatta vadonatúj profi DSLR masináját.

Lató Péter, a Canon munkatársa a bejelentés kapcsán elmondta, hogy az EOS 1D Mark IV kifejlesztésekor három fő tényezőnek szenteltek kiemelt figyelmet, melyek a következők: sebesség, teljesítmény és tartósság.

Az elmúlt időkben már több mint 56 millió SLR, illetve 16 millió DSLR készüléket eladott Canon legfrissebb fejlesztésének lelke egy 16,3 megapixeles felbontású, APS-H CMOS szenzor, mely 1,3x-os szorzótényezővel rendelkezik. A kettős DIGIC 4 processzor egyrészt nagy működési sebességet, másrészt kiváló képminőséget eredményez. Sorozatfelvételi módban akár 10 képkocka/másodperc sebesség is elérhető, a fényérzékenység pedig ISO50 és ISO102400 között állítható – a képzaj kordában tartásáról pedig intelligens képzajcsökkentő technológia gondoskodik.

A minden körülmények között pontos fókuszálás záloga a teljesen új, 45 pontos AF rendszer, illetve a szpot AF funkció. Az SD/CF kártyára mentett képeket 3 colos méretű VGA kijelzőn lehet megtekinteni, videó módban pedig maximum full HD felbontást kínál a készülék.

Az időjárásálló kivitelű, speciális szigetelést kapott EOS 1D Mark IV-hez kiegészítőként egy új Wi-Fi transzmitter is vásárolható. A 14 bites A/D konverterrel felvértezett új Canon DSLR végfelhasználói ára 4900 euró körül fog alakulni.

#img1#



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés