Connect with us

Hirdetés

technokrata

BBS DVD a T-Home-tól

Smart home

BBS DVD a T-Home-tól

A T-Home jóvoltából DVD-n is megjelenhet a Balázs Béla Stúdió rövidfilmjeiből készült válogatás.

A Summa Artium Kht. idei ötödik Mecénás Napi árverésén a T-Home a Balázs Béla Stúdió filmarchívumából válogatott filmek digitalizálásának támogatása mellett döntött. A 4 DVD-ből álló sorozat első két darabjának kiadása a “BBS 50. Más hangok, más szobák – rekonstrukciós kísérlet(ek)” című kiállításhoz kapcsolódik, amelyet a Műcsarnok a Balázs Béla Stúdió megalakulásának 50. és Balázs Béla születésének 125. évfordulója alkalmából rendez a Magyar Nemzeti Filmarchívummal és a Balázs Béla Stúdió Alapítvánnyal együttműködve.

A vetítésekkel és kísérőrendezvényekkel egybekötött nagyszabású kiállítás úgy eleveníti fel a BBS elmúlt 50 évét, hogy az a fiatalabb generációk számára is átélhetővé tegye a kort és a közeget, amelyben ezek a filmek létrejöttek. A BBS-t ismerő kortársak számára a tárlat lehetőséget kínál a közös történetek és élmények felidézésére, újraélésére.

A T-Home fontosnak tartja, hogy az 1959 óta a magyar kortárs és kísérleti film legfontosabb műhelyének számító Balázs Béla Stúdió gazdag gyűjteménye minél szélesebb körben elérhetővé váljon a különböző generációk számára, ezért főtámogatóként állt a DVD-k kiadása mellé.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés