Connect with us
Hirdetés

technokrata

Az Apple mattot adott a Palmnak

Smart home

Az Apple mattot adott a Palmnak

3 százalékot estek a Palm részvényei, miután az Apple kiadott egy frissítést az iTunes programhoz, amely megakadályozza a Palm Pre szinkronizációját a szoftverrel.

Szerdán az Apple kiadott egy frissítést az iTunes programhoz, melyet az iPod és iPhone eszközökhöz gyárt, ami szoftveres hibákat hivatott javítani, valamint “az Apple eszközök azonosítását javítja”. “Azokat az eszközöket így már nem lehet szinkronizálni, melyek iPod-ként próbálják megjeleníteni magukat a programban, többek között a Palm Pre-t sem, mint ahogy azt már korábban közöltük”, mondta el Tom Neumayr, az Apple szóvivője.

A Palm részéről hivatalosan nem kommentálták a hírt. A Pre-t júniusban úgy dobták piacra, hogy gond nélkül szinkronizálható az iTunes-os zenekönyvtárunk a készülékkel. A Kaufman Bros elemzőjét, Shaw Wu-t nem lepte meg az Apple lépése, ami szerinte a megfelelő döntés volt, a szellemi tulajdonuk védelme érdekében.

A Pre ettől függetlenül hozzáférhet a számítógép merevlemezén tárolt zenékhez, és az Amazon.com MP3 boltjából közvetlenül tölthetőek le zenék az okostelefonra, írta meg a Reuters.Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin

Hirdetés
Hirdetés