Connect with us
Hirdetés

technokrata

Az amerikaiak is megőrülnek a Pokemon-ért

Smart home

Az amerikaiak is megőrülnek a Pokemon-ért

Az Egyesült Államokat a 14 éves Siddarth Shanmuga fogja képviselni a Pokemon világbajnokságon.

Az ifjú Shanmuga is a legjobbak között végzett a nemzeti Pokemon bajnokságon, Európa és Japán legfelkészültebb versenyzőivel kell majd megküzdenie. Nyugodtnak kell maradnod, bármilyen nehéz helyzetbe kerülsz is, mondta el Shanmuga az egyik harc után. “Neked kell a legerősebbnek lenned”.

A Nintendo DS videojáték kasszasikernek bizonyult, a játékosoknak edzeniük kell karaktereiket, hogy utána megharcolhassanak. más játékosok karaktereivel, egy kő-papír-olló jellegű küzdelemben. Ha egy Pokemon karakter víz típusú, akkor a egy tüzes ellen lesz a legjobb, mert a víz kioltja a tüzet, viszont egy fű Pokemon ellen veszíteni fog, mert a víz táplálja a füvet, magyarázta el a játék menetét a marketing igazgató, John-Christopher Smith.

Smith szerint a játék ugyanolyan népszerű az USA-ban, mint Japánban. Shanmuga már 5-6 éves kora óta játszik, és most keményíteni fog edzéstervén. A párizsi és berlini regionális bajnokságok júniusban lesznek, a világbajnokságra pedig Kaliforniában kerül sor augusztusban, írta meg a Japan Today.Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu