Connect with us

technokrata

A Palm bejelentette a Pre megjelenését

Smart home

A Palm bejelentette a Pre megjelenését

A Palm Pre június 6-án kerül a boltok polcaira az Egyesült Államokban, és a Sprint hálózatán lesz elérhető.

A régóta várt készüléket 199,99 dolláros áron dobják piacra, de a vásárlóknak egy 2 éves hűségnyilatkozatot is alá kell írniuk. Azt egyelőre nem tudni, hogy Észak-Amerikán kívül mikor kezdik meg árusítani az okostelefont.

A Pre-t először a januári Consumer Electronics Show-n jelentették be Las Vegasban, és rögtön az érdeklődés középpontjába került, köszönhetően a cég múltjának a PDA-k területén. Sokakat lenyűgözött a készülék operációs rendszere, ami teljes mértékben arra lett felkészítve, hogy weboldalakkal, szolgáltatásokkal együtt tudjon működni, mint a közösségi oldalak, vagy emailek.

A telefon egyből felismeri ha valamilyen oldalra felmegyünk, és az ott lévő kapcsolatainkból és login adatainkból egy globális listát állít össze. A legtöbb telefonnal ellentétben egyszerre több alkalmazás futtatását is lehetővé teszi egyidejűleg, érintőképernyős, és az LCD alatti felületen is érzékeli a mozdulatokat.

A Sprint 3G hálózatán használható készülékhez korlátlan internetelérést ajánlanak, ugyanis a webes szolgáltatásokkal való szoros együttműködés nagy adatforgalmat generálhat. A telefonra sokan az iPhone-ok és Blackberry-k fő riválisaként tekintenek, írta meg a BBC.

A készülékhez egy drótnélküli mobiltartó árusítását is megkezdik a telefon megjelenésével egy időben, de ez nem lesz része az alapcsomagnak, további 69,99 dollárt kell érte kifizetni.Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés
Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu