Connect with us

Hirdetés

technokrata

50 GB egy lemezen

Smart home

50 GB egy lemezen

Az év elején érkezik a megoldás a HD filmek, nagy mennyiségű adatok, képek és zenék hosszútávú archiválására. A Verbatim új Blu-ray lemeze 50 GB kapacitást kínál két rétegen az archiválandó értékeknek, és kétszeres sebességgel írható.

Az új Blu-ray lemezek 50 GB-os kapacitása 270 percnyi HD minőségű film vagy akár családi videó rögzítését is lehetővé teszi. A lemez 93 perc alatt írható tele videókkal, multimédiás anyagokkal vagy adatokkal – és az írást követően nyugodtak lehetünk, mert ezek a lemezek megbízhatóan tárolják az adatokat. Különös ellenálló képességük titka a Verbatim HardCoat technológiája: az antisztatikus és karcolódás-mentes rétegnek köszönhetően megvédi a BD adatréteget a karcolások, ujjnyomok és a por okozta sérülésektől. “A HardCoat védőréteget és rögzítési technológiát anyavállalatunk, a Mitsubishi Kagaku Media fejlesztette ki. Vevőink így biztosak lehetnek abban, hogy az adathordozó csúcsminőségű.” mondta el Torsten Leye, a Verbatim EUMEA optikai részlegének marketing menedzsere.

A Verbatim/MKM aktív tagja a Blu-ray Lemez Szövetségnek (Blu-ray Disc Association, BDA), továbbá vezető szereplő az optikai adattárolás szektorában. Szoros kapcsolatot ápol a legfontosabb hardvergyártókkal, fejlesztéseiket tesztlemezekkel támogatva. “Felhasználóink számára ez azt jelenti, hogy a Verbatim optikai tárolói tökéletesen működnek a különböző olvasókban és írókban.” tette hozzá Leye.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés