Connect with us

technokrata

15 perc alatt teleírható Blu-ray lemez

Smart home

15 perc alatt teleírható Blu-ray lemez

6x-os sebességen írható, nyomtatható korongot jelentett be a Verbatim.

A Verbatim új BD-R médiája nemcsak ötször nagyobb (25 GB) kapacitást kínál, mint a DVD-R lemezek, de hosszú élettartamú adattárolást garantál a családi fényképek, a videók és az irodai anyagok számára is. Megírása kevesebb mint 15 percet vesz igénybe, felülete pedig tintasugaras nyomtatóval a belső gyűrűig teljes egészében (22-117 mm) nyomtatható.

Verbatim BD-R 25GB 6x Blu-ray lemez

A Verbatim BD-R 6x és BD-R DL lemezeinél új fejlesztésű MABL adatrögzítő réteget alkalmaz. A szabadalmazott technológia magas felvételi minőséget, hosszú archiválási élettartamot és olvashatóságot biztosít lejátszáskor. Mint minden Verbatim CD, DVD és Blu-ray adathordozóhoz, ehhez is élettartam garancia jár. A Verbatim Hard Coat technológiája – a vállalat anyacége, a Mitsubishi Kagaku Media által kifejlesztett speciális karcmentes réteg – megóvja a lemezt a karcolódástól, az ujjlenyomatoktól és a portól, így elkerülhetőek a felvételi és lejátszási hibák.

A cég a hardvergyártók rendelkezésére bocsátja adathordozóit a fejlesztés alatt álló hardverek teszteléséhez és optimalizálásához. „Az új adathordozó a Mitsubishi Kagaku Media mizushimai gyárában készül majd, és várhatóan 2011 tavaszára már a boltokban lesz.” – tájékoztatott Torsten Leye, a Verbatim EUMEA optikai üzletágának marketing menedzsere. A BD-R 25GB 6x Blu-ray lemez – 1 darabos csomagolásban 1850 forintos javasolt fogyasztói áron kerül forgalomba.Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu