Connect with us

technokrata

3D-s notebook az Acertől

Smart home

3D-s notebook az Acertől

Acer Aspire Nvidia 3D Vision szemüveggel.

Az új Aspire 5745DG beépített IR adóval és Nvidia 3D Vision aktív reteszes szemüveggel kínál 3D-s multimédia tartalmakat. 15,6″ Acer CineCrystal 120 Hz HD kijelzője 16:9 képarányú HD panellel és LED hátsó-megvilágítással rendelkezik. Emellett 2D-3D konverziót is kínál a laptop, az Acer Arcade Deluxe segítségével, legyen szó akár egy hollywoodi filmről vagy egy homevideóról.

Acer Aspire 5745DG 3D

Nvidia GeForce GT 425M grafikai vezérlővel látták el a masinát, mely támogatja a harmadik generációs Dolby Home Theater rendszert is. Az Aspire 5745DG felszerelhető Blu-ray Disc meghajtóval, és a 3D-t is támogató HDMI-n keresztül csatlakoztatható nagyképernyős tévéhez is. Emellett több mint 425, háromdimenziós látványt nyújtó játék várja a szórakozni vágyót. Crystal Eye webkamerája pedig 1280×1024 pixeles felbontást nyújt.

Intel Core i7, i5 és i3 alapokon nyugszik az Acer modellje, a processzor mobil változatait tartalmazza. Akár 16 GB DDR3 memóriát is képes befogadni, és természetesen támogatja a 802.11a/b/g/n Wi-Fi hálózati csatlakozást (Acer SignalUp révén). És ha már hálózat: gigabites LAN és opcionális Bluetooth 3.0 szintén megtalálható az új Aspire-ben.

Acer Aspire 5745DG 3D

Az Aspire 5745DG áramvonalas profillal és divatos dizájnnal büszkélkedhet. A textil mintázat átüt a lekerekített sarkokkal finomított fekete fedél csillogó felületén. A fedél alatt érzékeny billentyűzet található megnövelt méretű gombokkal, a dedikált média gombok segítségével a szórakozás közvetlenül vezérelhető. A multi-gesture érintőmező körkörös mozdulattal görget, vagy oldalt lapoz, csippentő mozdulatra nagyít. A kéztámasz szórt fém borítást kapott, mely megvédi az ujjlenyomatoktól.Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu