Connect with us
Hirdetés

technokrata

LED-es monitorok a Fujitsu-tól

Smart home

LED-es monitorok a Fujitsu-tól

Az energiatakarékos LED technológia a belépő szintű 19 hüvelykestől a széles képernyős 27 hüvelykesig, minden kijelzőméretben elérhető.

Fujitsu SL 22W-1 LED.jpgA lapos képernyős kijelzők háttérvilágításánál a CCFL-technológiáról a LED-re történő átállás környezetvédelmi szempontból is előnyös. A LED-es háttérvilágítás energiatakarékosabb, akár 46 százalékkal is csökkentheti az áramfogyasztást. A Fujitsu 2006-os 19”-es W LL3190W kijelzője 33 wattot fogyasztott, ehhez képest az új L19T-1 LED-es modell 17,7 wattos fogyasztása 46 százalékos megtakarítást jelent.

A GfK csoport piackutatásai 7,5 évre teszik a veszélyes higany gyártási folyamatból való teljes kiiktatását lehetővé tevő LED technológiát alkalmazó kijelzők átlagos élettartamát. Ráadásul a vékonyabb kijelzők nyersanyagigénye is mintegy 25 százalékkal kevesebb, kisebb súlyuk és méretük miatt pedig szállításuk is egyszerűbb.

Két komplett LED-es kijelzősorozat
Első lépésként a Fujitsu két komplett sorozatot vezet be ultranagy kontrasztú LED-es kijelzőkből, és a jövőben a kínálat további szélesítését tervezi. Az SL sorozatú modellek dupla HDMI csatlakozással támogatják a nagy felbontású digitális megjelenítést, és energiatakarékos ECO üzemmódban is használhatók. Az L sorozat beépített hangszórókkal és 16 nyelvű, képernyőn megjelenő (OSD) menüvel rendelkezik, amit a „prémium” szintű SL sorozat HDMI 5.1 digitális hangkimenettel egészít ki a térbeli hanghatás (surround sound) eléréséhez. Emellett az SL kijelzőknél többféle opció segíti a kijelző finomhangolását az érintésérzékeny OSD vezérlésen keresztül.

A LED-es monitorok már kaphatók, a készülékek árai nagyjából megegyeznek az azonos méretű CCFL monitorok árával.Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

privát

Kütyük

Szerezd vissza a mobilod privát szféráját!

2021. július 29. csütörtök
huawei

SmartWatch

Már játszani is lehet a Huawei legújabb okosóráján

2021. július 29. csütörtök
apple watch 3 okosóra okoseszköz

Kütyük

Mennyire éri meg Apple Watch 3 okosórát venni?

2021. július 26. hétfő
honor
note

SmartPhone

Úgy néz ki a Galaxy Note szériának befellegzett

2021. július 22. csütörtök

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu