Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vékony kamera nagy optikai zoom-mal

Smart home

Vékony kamera nagy optikai zoom-mal

Don Camileo

A Toshiba bemutatta két új videokameráját a Camileo SX sorozatból. A fejlett videofunkciókkal rendelkező Camileo SX500 és Camileo SX900 készülékeket változó fényviszonyokra, továbbá távoli és közeli felvételekre egyaránt optimalizálták.

Az új Camileo kamerák azoknak az igényes felhasználóknak készültek, akik szeretnék, hogy digitális kamerájuk vékony legyen, ugyanakkor nagy teljesítményű optikai zoomot és kiváló fényérzékenységet is biztosítson, és mindezt elérhető áron. A Camileo SX500 és a Camileo SX900 2010 második negyedévétől Magyarországon is megvásárolható.

A gyártó szerint a Camileo SX500 a 10 megapixeles CMOS érzékelőnek, illetve a nagyteljesítményű, ötszörös optikai és tizenkétszeres digitális zoomnak köszönhetően kiválóan alkalmas távoli felvételek készítésére. A képek bemozdulásának csökkentése érdekében a kamera beépített elektronikus képstabilizátorral is rendelkezik. A magas fényérzékenység révén akár szürkületben is jó minőségű felvételeket készíthetünk. A Camileo SX500 akár Full HD minőségben (1920x1080i/p) is képes videót rögzíteni, ezenkívül digitális fényképezőgépként is használható, amellyel 4:3 képarányban akár 4000 x 3000 képpontos, 16:9 módban pedig 4480 x 2520 képpontos fényképek készíthetők. A Camileo SX900 karcsú, 33 mm-es háza alig vastagabb, mint egy átlagos mobiltelefon.

Az új videokamerák támogatják a legújabb SD kártya és az akár 64 GB kapacitású SDXC kártyák használatát, amelyek elegendő tárhelyet biztosítanak több mint hétórányi Full HD videó számára.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés