Connect with us

Hirdetés

technokrata

MediaStation HD DVR – akár 500 órányi nagyfelbontású videó

Smart home

MediaStation HD DVR – akár 500 órányi nagyfelbontású videó

Közvetlen felvétel TV-ből, DVD- vagy VHS-lejátszóról a Verbatim eszközével.

A Verbatim legújabb multimédiás merevlemeze jóval több mint tárolóegység: a MediaStation HD DVR médialejátszó és –felvevő az egész család szórakoztatóközpontja. Segítségével közvetlenül a tévéből, kábeles/műholdas dekóderről, DVD- vagy akár VHS-lejátszóról vehetjük fel, illetve nézhetjük vissza kedvenc filmjeinket, de használhatjuk zenehallgatásra és fényképeink tárolására is. A nagyfelbontású videolejátszás és az otthoni hálózati kapcsolat az eszközt az egész háztartás számára elérhető központi szórakoztatóegységévé avatja.

A beépített tévé-vevőnek köszönhetően kábelről, vagy set-top-boxról és a DVD- vagy VHS-lejátszóról is közvetlenül vehetünk fel műsorokat. Az 1 TB tárolókapacitás akár 500 óra tévéműsor, 1420 film, 330 ezer zeneszám, vagy 1 millió fénykép tárolására elegendő. Az eszközhöz memóriakártyát (SD, SHDC és Memory Stick), pendrive-ot vagy külső merevlemezt is csatlakoztathatunk, amelyekre ugyancsak készíthető felvétel.

A time-shift funkcióval adás közben megállíthatjuk és visszatekerhetjük a tévéműsorokat. Az eszköz elején található gombok lehetővé teszik, hogy egyetlen érintéssel indíthassuk a felvételt, illetve másolhassunk képeket a MediaStation merevlemezére. Ezeket aztán megtekinthetjük a MediaStation HD DVR-re csatlakoztatott tévén, és ha hifit is csatlakoztatunk, akkor a bemásolt zenéket is jó minőségben élvezhetjük.

Nagyfelbontású lejátszás
A MediaStation HD DVR készülék 1080i HD felbontásban képes a tárolt tartalmakat lejátszani az erre alkalmas tévé képernyőjén. Így nemcsak JPEG fényképeinket nézhetjük vissza HD felbontásban, de a készülék a hagyományos felbontású filmeket is felskálázza.

Az eszköz támogatja a vezetéknélküli hálózatokat, így könnyen csatlakoztatható az otthoni hálózathoz. Kiegészítője lehet egy multimédia tartalmak tárolására használt hálózati merevlemezhez. A MediaStation HD DVR tartalmazza a „Nero Move It Essentials” szoftvert, amely az azonnali lejátszáshoz automatikusan konvertálja és egyik eszközről a másikra mozgatja a médiafájlokat.

Az 1 TB tárolókapacitású MediaStation HD DVR 87.500 forinba, 500 GB-os verzió 77.500 forintba kerül, míg a vezetéknélküli változatokat 92.100 (1 TB) illetve 86.250 forintért (500 GB) vihetjük haza.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés