Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kényelmes megoldás a laptopok túlmelegedése ellen

Smart home

Kényelmes megoldás a laptopok túlmelegedése ellen

A Logitech eszközei javítják a hordozható gépek hőcseréjét.

Míg laptopjainkat egyre szívesebben használjuk otthoni számítógépnek is, egy Logitech felmérés kimutatta, hogy sok felhasználó úgy érzi, amit a hordozhatóságon nyer, azt kényelemben elveszíti. A megkérdezettek 60 százaléka például szeret a kanapén elnyúlva számítógépezni, ugyanakkor több mint 50 százalékuk aggódik a gépből áradó hő miatt, és 43 százaléknak meggyőződése, hogy ez a melegedés lelassítja vagy károsítja laptopját. Ezeket a problémákat a Logitech a Cooling Pad N100, a korábban már bemutatott Comfort Lapdesk és más kellékei segítségével tudja kezelni.

Logitech Cooling Pad N100 – javítja a laptop körüli légmozgást
Redőzött felületén egy USB csatolóról táplált ventilátor egyenletesen és csendesen teríti szét a levegőt, így megvédi a felhasználót a gépből áradó melegtől. Míg más hűtőlapok szellőzőnyílásait eltömítheti maga a számítógép, vagy a felhasználó ruhájának lelógó részei, addig az alacsony fogyasztású Cooling Pad N100 hátul szívja be a levegőt, így állandó, akadálytalan légáramlást biztosít. A zárt, masszív kialakítás megvédi a belső ventilátort a portól és a fizikai károsodástól.

Logitech Comfort Lapdesk – kényelmesebb laptopozás bárhol a lakásban
A 2008 decemberében bemutatott Logitech Comfort Lapdesk hasonlóan elszigeteli felhasználóját a laptop hőkisugárzásától, ugyanakkor biztos alátámasztást is kínál, amikor épp a kanapén, az ágyon vagy a padlón használjuk gépünket. Négyrétegű hőgátat alkalmaz, hogy védjen a laptop melegétől munka vagy kikapcsolódás közben. További részletek itt.

A Logitech Cooling Pad N100 megjelenése Európában július elejére várható, ajánlott fogyasztói ára 1 cent híján 30 euró lesz. A Logitech Comfort Lapdesk 1 cent híján 40 eurós ajánlott fogyasztói áron már Európa-szerte kapható.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés