Connect with us

Hirdetés

technokrata

Divatos fülhallgatók – kiváló teljesítménnyel!

Smart home

Divatos fülhallgatók – kiváló teljesítménnyel!

Létezik olyan, hogy egy fülhallgató jól nézzen ki, kiváló hangzása legyen, és még az ára se vágja földhöz a vásárlót? Nem nagyon hittünk a tündérmesékben, de csalódnunk kellett. Pozitívan.

Az igényes zenehallgatók előtt talán nem ismeretlen a JLab Audio neve, ők gyártják azokat a fülhallgatókat, amelyek két éve vezetik az Amazon eladási listáját ebben saját kategóriájukban. Nem is véletlen, hiszen a korábbi terméküket az iPod Nano tulajdonosok imádták, mivel dizájnban pont passzolt a készülékhez, és klasszisokkal jobban szólt, mint a gyári füles. A szilikonos füldugók sokat dobtak a zajszűrésen és a JLab Audio hangzása nem maradt szégyenben a 10-szer olyan drága vetélytársakkal szemben sem.

Most a vállalat egészen új kollekciót mutatott be ugyanolyan technikai paraméterekkel, csupán felturbózott színvilággal bolondítva, így egészen biztos, hogy mindenki megtalálja majd a személyiségéhez illő színvilágot. Az ár egy kicsit magasabb lett, de azért a 30 dolláros, vagyis 6200 forintos végösszeg még nem ad okot szívrohamra, főleg ha azt nézzük, hogy tényleg csúcsminőségű hangzást kapunk, akár telefonon, akár MP3-lejátszón szeretnénk hallgatni kedvenc slágereinket.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés