Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vízálló LED-lámpa a relaxációhoz

Smart home

Vízálló LED-lámpa a relaxációhoz

Egy hosszú nap után mindenki szeret egy forró fürdőben ellazulni, gyertyafényben relaxálni, vörösbort kortyolgatni. Nekik készült elsősorban a LED Bath Light, több izgalmas funkcióval.

Nem mindenki érzi magát feltétlenül biztonságban, ha tele van mécsessel, vagy gyertyával a fürdőszoba, de mindannyian ismerjük azt a harmóniát, amikor egy forró fürdőben fekve, bort kortyolva, meleg fényekben úszva eresztjük le a napi feszültséget. A LED Bath Light segítségével ezt már gyertyák nélkül is megtehetjük. Egy vízálló szerkezetről van szó, amely LED fénnyel képes játszani, zseblámpaként, hangulatfényként, de még hőmérséklet jelzőként is használható. Ugyanis több színben képes felvillantani fényeit, így ha hűlni kezd a víz, egyre hidegebb színekkel figyelmeztet minket.

Ha pedig nincs szükségünk extra funkcióira, akkor csak “gyertya-üzemmódra” állítjuk, és halványan remegő természetes fénnyel tölti be a helyiséget. Ára egyelőre nem ismert, de az biztos, hogy komoly kereslet lenne rá, már csak azért is, mert teljesen biztonságos, mégis ötletes, sokoldalú kütyüről van szó.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés