Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tökéletes védelem egy táskában

Smart home

Tökéletes védelem egy táskában

Akár a tengerben, akár a dzsungelben, vagy sivatagban is biztonságban tudhatjuk a laptopot és más cuccainkat az Overboard új táskájának köszönhetően.

Olyan speciális környezetbarát anyagból alkotta meg az Overboard Waterproof Messenger Bag névre hallgató táskáját, amely tökéletes védelmet nyújt a számunkra esetleg káros környezeti hatások ellen, mint a víz, por, vagy a homok. A hermetikusan záró táska külseje ugyan nem túl csábító, de belefér egy 17 colos laptop, és külön zárható zsebbe az összes olyan kiegészítő, amelyre szükségünk lehet.

Persze nem csak számítógépet, hanem bármit tárolhatunk a táskában, amely alig 1 kilós, de teherbírása elég nagy, és bezárt állapotában szinte minden külső behatás (kivéve az erős ütés, mivel nem merevített testű táskáról van szó) ellen tökéletes védelmet nyújt. Az Overboard új üdvöskéje 40 angol font, vagyis 14 ezer forint ellenében lehet a miénk, ennyit talán megér a védelem, ha az ember extrém körülmények között is szeretne csatlakozni a világhálóra.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés