Connect with us

Hirdetés

technokrata

Óriási neoncsoda

Smart home

Óriási neoncsoda

Európa legnagyobb animált fényreklámja 17 emelet magasan.

Láthattunk már lélegzetelállító LED-falat Budapesten, valamint 100%-ig nap- és szélenergiával működtetett reklámhordozót, most pedig a tengerpartra igyekvők láthatják Európa legnagyobb animált, hátulról megvilágított fényreklámját Milánóban. Az OKI a különleges reklámmal kívánja felhívni a világ figyelmét arra, hogy a színek és formák megfelelő használatával milyen könnyen lehet üzenetet eljuttatni a célközönséghez.

A fényreklám, melynek mérete eléri a 230 négyzetmétert, Milánó főbb útvonalainak találkozási pontján helyezkedik el, egy 17 emelet magas épület tetején. A helyszínválasztást tehát nem bízták a véletlenre az OKI-nál, hiszen a forgalmas utakon megközelítőleg fél millióan haladnak el naponta, ami éves viszonylatban annyit jelent, hogy közel 200 millió ember csodálhatja meg a vállalat új, piros-fehér színekben pompázó óriási neoncsodáját.

A nem mindennapi reklámtábla a különleges vizuális effektjei egyaránt jelképezi mind a színek, mind pedig a kommunikáció erejét. Rainer Sauer, az OKI Printing Solutions európai vezérigazgatója elmondta: „Az olyan kezdeményezésekkel, mint amilyen a „Look what you can do” (Nézd, mire vagy képes!) megpróbáljuk a tőlünk telhető legnagyobb segítséget megadni vásárlóinknak, hogy a lehető legtöbbet tudják kihozni az irodai technológiából, valamint a felhasználók maguk is képesek legyenek a színes nyomtatást házon belül, magas szinten megvalósítani.”



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés