Connect with us

technokrata

Laptop Playstationből

Smart home

Laptop Playstationből

Hogyan néz ki egy hordozható PS3? Cikkünkből kiderül.

Funkcióban gazdag eszköz a Sony fejlesztette Playstation harmadik generációja: játékon kívül például nagyfelbontású, Blu-ray filmek megjelenítésére is lehet használni. Ugyanakkor nem hordozható játékgép, a szó PC-s értelmében, vagyis bárhova visszük, használatához legalább két külső tényezőre van szükség: egy megjelenítőre és egy tápcsatlakozásra. Ügyes kezű emberek nemrég azonban változtattak ezen.

A ps3hax.net weboldalon megjelent információ szerint a magát Pirate-nek hívó lelkes modder három hónapnyi szorgoskodás után el tudta készíteni a PS3 „laptop változatát”. Tulajdonképpen arról van szó, hogy a masinára „ráhegesztett” egy billentyűzetet, egy 17 colos, 720p felbontású LCD-t és két hangszórót. Az eredmény a fenti képen látszik, arról pedig, hogy miként fest működés közben a masina, a lenti videó segítségével alkothatunk elképzelést.

Pirate közlése szerint a PS3 laptop kicsit vastagra (és nehézre: majdnem 7 kilogrammosra) sikeredett, ezért a most elkészült modellt első generációsnak hívja. Tervei szerint egy újabb változattal is előrukkol majd a közeljövőben, amely a jelenleginél valamivel vékonyabb, könnyebben hordozható lesz. Meglátjuk.Szólj hozzá!

További Smart home

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin