Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fekete szín, 250 GB, megnyerő megjelenés

Smart home

Fekete szín, 250 GB, megnyerő megjelenés

Miután a Verbatim 500 GB-os tárolójával felkavarta a kedélyeket a hordozható merevlemezek piacán, új terméke exkluzív megjelenésével és megfizethető árával hódít majd.

Fekete védőborítás gumiból, letisztult, vékony dizájn jellemzi a 2,5 hüvelykes hordozható merevlemezt. A stílusos kiegészítő háza ultrakönnyű, méreteinek (8,45×13,45×1,6 cm) köszönhetően pedig tulajdonosa akár tenyerén is hordhatja.

„Tisztában vagyunk vele, hogy vásárlóink elvárják a nagy kapacitást és a megbízható működést, de azt is szeretnék, ha eszközeik jól néznének ki. Az új 2,5 hüvelykes merevlemez, teljesen fekete ruhájában minden elvárást kielégít” – magyarázza Kai Miroschnik, a Verbatim EUMEA multimédiáért és perifériákért felelős üzletfejlesztője. „Ez a merevlemez olyan kevés helyet foglal, hogy valóban hordozható, és olyan kicsi, amennyire csak kicsi lehet egy ilyen meghajtó” – tette hozzá Miroschnik.

A hordozható merevlemez egyszerű és gyors megoldás a számítógép-használóknak, hogy nagymennyiségű adataikat jól hozzáférhetően tárolhassák. Az eszközben a lemezek percenként 5400-at fordulnak így az USB csatlakozón keresztül 480 Mbit/s sebességgel utaznak az adatok. A fekete meghajtót az USB csatlakozó látja el a működéséhez szükséges energiával is, így a használathoz csupán egy kábelt kell csatlakoztatni. A Nero BackItUp2 Essentials alkalmazással pedig gyerekjáték az adatmentés.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés