Connect with us

Hirdetés

technokrata

Foci, tuti autók, és bomba nők

Smart home

Foci, tuti autók, és bomba nők

Minden, ami egy férfinak kellhet…

Mini Szoftver Expo-ra várják az érdeklődőket az Aréna Plázába. A március 7-9. között megrendezésre kerülő versenysorozatra bárki benevezhet, aki otthon érzi magát az Electronic Arts által forgalmazott játékokban. A nevezők között a három nap alatt kisorsolnak 12 X-Box 360-at, a játékok nyertesei, pedig ajándékba kapják a videojáték és szórakoztató rendszert. A nyereményeket pedig nem akármilyen tagokból álló zsűri adja majd át, szombaton Zimány Linda, míg vasárnap Kustánczi Lia kedveskedik a legügyesebb játékosoknak.

S hogy milyen játékokon mérhetik le képességüket a virtuális világ rajongói? Versenyeket rendeznek Fifa Street 3 és Medal of Honor játékokon, de a rendezvényen lesz lehetőség a Sims 2 – Szabadidő című kiadvány és a Burnout Paradise kipróbálására is. Az esemény ugyan a játékok jegyében telik majd, a verseny azonban nem lesz gyerekjáték. Több száz fiatal küzd majd a konzolokon az értékes nyereményekért, s hogy a hangulatot még oldják egy kicsit, foci freestyle show szórakoztatja majd a megjelenteket.

Február elején Zimány Linda és barátnője, Debreceni Zita, valamint Metzker Viki és VIVA Zola fergeteges hangulatot csinált egy kőbányai autóbontóban. A három fotómodell és a műsorvezető ugyanis a feszültségoldás nem mindennapi módját választotta: csákányt, baseballütőt és feszítővasat ragadva szétvertek egy bontásra ítélt piros Audit. Erről kérdeztük Lindát:
Terminal – Félig szétvertél egy autót, milyen érzés volt?
Zimány Linda – Mindenki azt gondolja, hogy baromi könnyű egy autót szétverni, de valljuk be, azért az autók nem papírból készülnek. Ezek után azt gondolom, hogy tényleg bízni lehet egy autóban, még ha régi is.
Terminal – Emiatt nem ment olyan könnyen?
Zimány Linda – A fizikumom „sajnos” nem teszi lehetővé, hogy úton-útfélen autókat verjek szét, hiszen amikor ráütöttem a piros Audira, még a fényezés sem pattant le, ám a baseballütő annál inkább. Ha nagyobb erőm lenne, biztosan könnyebben menne, de alapvetően nem vagyok egy kocsiszétverős típus, ha autókról van szó, nekem maximum marad a Burnout Paradise és a hozzá hasonló játékszoftverek.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés