Connect with us

Hirdetés

technokrata

Wii Fit – testmozgás és szórakozás a képernyő előtt

Smart home

Wii Fit – testmozgás és szórakozás a képernyő előtt

Talpra, magyar!

A Wii Fit úgy került megtervezésre, hogy az egész család számára élvezhető legyen. Japánban felbátorította a családtagokat, hogy megbeszéljék a fitneszhez kapcsolódó általános szokásaikat, és szórakoztató, vicces formában aktívan részt vegyenek saját fittségük kialakításában, ráadásul mindezt a saját otthon nyújtotta komfortos körülmények között. Ez a különleges és dinamikus új játék hamarosan elindul saját útján az öreg kontinensen is, azzal a céllal, hogy elérje az európai embereket, talpra állítsa és megmozgassa őket, hogy megtapasztalhassák a napi testmozgást, amely egyesíti a fitneszt a szórakozással.

Wii Balance Board – Wii Egyensúlyozó Fitnesz Pad
A Wii Fit szoftver a Wii Egyensúlyozó Fitnesz Paddal együtt fog megjelenni. Egyszerű a használata: a nyomást érzékelő, vezeték nélküli Wii Egyensúlyozó Fitnesz Pad a földre helyezendő, tehát a TV előtt állva használható. Érzékeli a súlyt és az egyensúly eltolódást minden irányban, ezért rajta állva gyakorlatilag végig irányíthatjuk a képernyőn megjelenő feladatokat. Lehetővé teszi a személyre szabott fejlesztési célokat, és hatásos segítség a családnak tornázni, és fittnek maradni.

A program 8 ember fejlődését tudja nyomon követni, és folyamatosan ellenőrizni teljesítményüket. Amint behelyezi a felhasználó a Wii Fit lemezt a konzolba, egy új csatorna, a Wii Fit Channel kapcsolódik a Wii Menü rendszerhez. Segítségével megmérhető a testsúly és a test egyensúlyának központja, kiszámolható a testtömegindex, illetve végre lehet hajtani egy egyensúly tesztet vagy kiszámolható a felhasználó „Wii Fit kora”. Továbbá lehetővé teszi a napi feladatok folyamatos ellenőrzését, hogy egy nap milyen hosszan csinált a konzoltulajdonos bizonyos kategóriájú feladatokat.

4 féle tréning kategória van, ezen belül aerobic feladatok, izomedzés, jóga és egyensúly játékok, amik segítenek az egyensúly fejlesztésében, a felesleges zsír elégetésében, az izmok kondícióban tartásában és az izomláz enyhítésében úgy, mint az állóképesség növelésében is. 40 különböző gyakorlat áll rendelkezésre, mint például a hullahopp karikázás, a síugrás, a fekvőtámasz kihívása, a ritmusbokszolás, a guggoló evezés, a klasszikus és az újabb jóga gyakorlatok (Félhold állás, Faág tartás és Krokodil gyakorlat stb.). A Wii Fit programon keresztül segítő oktatást és támogatást kap a felhasználó a képernyőn látható fitnesz edzőtől, aki attól függően változtatja szóbeli utasításait, hogy éppen hogyan teljesít a lelkes konzoltulajdonos.

Japánban bevezetése – 2007. december 1. – óta a Wii Fit több mint 1,4 millió darabszámban fogyott, ami az egyik leggyorsabban fogyó szoftver a Wii címek közül. A szoftver és a fitnesz pad Európában 2008. április 25-én jelenik meg.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés