Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ultra-minimalista plazma

Smart home

Ultra-minimalista plazma

A káva nélküli képernyő.

A „stílus- és technológiatudatos” vásárlók egyre népesebb tábora igényt tart az olyan termékekre, amelyek nemcsak okos technológiával rendelkeznek, hanem kiválóan illeszkednek az otthonok enteriőrjébe. Ezt szem előtt tartva az LG Electronics világszerte piacra dobta az „ultra-minimalista” PG60-at, a cég keret nélküli plazma TV-jét.

„A PG60 a legletisztultabb külsejű TV, amelyet az LG, vagy bármely gyártó valaha is készített” – mondta Simon Kang az LG Digital Display Company vezetője. „Olyan akár egy falra függesztett művészi alkotás. Letisztult formájának köszönhetően nincsen olyan része, amely elvonhatná figyelmünket a TV hihetetlen képminőségéről. Ez a készülék valóra váltja a keret nélküli (!) TV-ről szőtt álmainkat.”

Az LG PG60 az első keretmentes egy síkfelületet alkotó design TV. Korábban a plazma TV-k képernyőjét vastag keret fogta körül, ám a PG60 esetében a képernyő és a TV készülék egyetlen átmenet nélküli egészet képez. A PG60-as olyan, mintha egy fekete üvegtáblát akasztanánk a falra.

Az új Full HD televízió esztétikus külseje nem ment a képminőség rovására, mert a készülék piacvezető 30,000:1 kontrasztaránnyal, „Fluid motion” technológiával rendelkezik, amely több mint 180 Hz-es képfrissítésről gondoskodik. Az alkalmazott technológiáknak köszönhetően a PG60 képteljesítménye THX Display tanúsítványt kapott, amely a szórakoztató elektronikai ipar vezető technológiai és minőségi garanciát biztosító standardja. Az LG az első élvonalbeli szórakoztató elektronikai cég, amelynek plazma HDTV-je THX minősítést kapott.

A PG60-as láthatatlan hangszórókkal rendelkezik, így a jobb hangzás mellett a TV külseje is szebben néz ki. Az elismert audió szakértő, Mark Levinson által tökéletesített egyedi rendszer hangszóróvezérlőket rejt körben a teljes káva kerületén, ezért nincs szükség a hagyományos vezérlőkre és a hozzájuk kapcsolt rácsokra. Így a készülék nem csak egy keskeny letisztult külsővel büszkélkedhet, hanem egy virtuális hangfallal is, amely gazdag hangzásvilággal ajándékoz meg minket.

A TV-ben az LG továbbfejlesztett plazma paneljét találjuk, amely az LG Dual XD Engine technológiájával kiegészítve megfelel a 2008-as év követelményeinek. Az új technológiának köszönhetően hosszú ideig tévézhetünk anélkül, hogy elfáradna a szemünk.

Az LG azoknak készítette ezt a TV-t, akik többre vágynak, mint egy kiváló minőségű képpel rendelkező készülékre és azt szeretnék, ha TV-jük tökéletesen beleolvadna lakásuk enteriőrébe.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés