Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nem hiánycikk többé a Thomson!

Smart home

Nem hiánycikk többé a Thomson!

Vendégmárka a Hamánál.

A francia Thomson híradástechnikai cég 2007 decemberében felszámolta tartozék és kiegészítő portfolióját. A Hama, mint az egyik legnagyobb európai tartozékkereskedő és -gyártó a Thomson készletéből felvásárolta a fej- és fülhallgatókat, az univerzális távirányítókat és szobaantennákat, amelyeket mint kiegészítő „vendégmárkát” forgalmaz a jövőben.

A Hama nem csak a készlet erejéig árusítja ezen termékeket, de az eszközök saját cikkszám alatt később fejlesztésre és gyártásra is kerülnek, illetve a jövőbeli piaci igények szerint a német cég további Thomson termékeket is beilleszthet választékába.

A Hama azonban nem jogutódja a Thomsonnak, így a korábbi, Thomsonnal kötött esetleges megállapodások és szállítások, az abból eredő garancia, visszáru, termékfelelősség stb. nem a Hamát érintik.

A Hama hazai leányvállalata idén hárommilliárd forintos árbevétel elérését tervezi, amelyet a Thomson termékeinek integrálása mellett többek között a navigációs eszközök, a nagyobb kapacitású memóriakártyák (2-4 GByte) és a digitális képkeretek elterjedése révén remél.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés