Connect with us

Hirdetés

technokrata

Adattároló eszközként is bevethető médialejátszó

Smart home

Adattároló eszközként is bevethető médialejátszó

Rágógumi méret, öt különböző színben.

A Samsung bemutatta legújabb MP3 lejátszóit, amelyek egyedi, szuperkompakt kialakításuknak és kicsúsztatható USB portjuknak köszönhetően aprócskák, színben harmonizáló kiegészítőkkel és nagy tárkapacitással kerülnek forgalomba.

Az U3 kicsi és pillekönnyű: egy csomag rágógumi méreteivel és súlyával vetekszik, mégis több napra szóló zenével is megbírózik. A mindössze 22 gramm súlyú U3 bárhol elfér, az 1, 2, 4 GB-os kapacitásnak köszönhetően pedig minden kedvenc zenénket magunkkal hozhatjuk. Az U3 ötféle színben kerül forgalomba: a Samsungtól megszokott, elegáns fekete mellett fehér, pink, zöld és kék színekben érkezik. Újdonság, hogy az U3 kiegészítői, vagyis a fülhallgató, valamint a csipesz is a lejátszó színével harmonizál.

Az új U3 is az utóbbi időben rendkívül népszerű touchpad-es vezérléssel rendelkezik. A kitűnően olvasható OLED képernyő melletti öt fő vezérlőgomb finom érintésre is reagál, a további funkcióbillentyűk a készülék két oldalán kaptak helyet. Így a Hold, az On/Off, a felhasználó által testreszabható egyedi billentyű és a beépített USB portot kicsúsztató gomb is oldalt található.

A Samsung U3-hoz az USB Slim Form kialakításnak köszönhetően nincs szükség USB kábelre sem. A készülékből gombnyomásra előcsúszik az USB port, így közvetlenül a számítógépbe vagy notebookba csatlakoztatható. Az egyedi kialakítás bárhol használhatóvá teszi a készüléket, ráadásul nemcsak médialejátszóként, hanem adattároló eszközként is bevethető.

A csöppnyi U3 a nagyok tudását is magában hordozza. Beépített mikrofonja segítségével diktafonként is használható, akár 33 órányi hanganyag felvételére is képes, a felvétel minősége pedig természetesen előre beállítható. Az U3 nemcsak kedvenc MP3-ainkat, hanem élő műsorokat is megszólaltat: beépített sztereó FM rádiója RDS információk vételére is képes.

Az U3 fekete színű változata Magyarországon már május közepétől kapható, de júniustól már mind az öt színváltozat megvásárolható.



Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés