Connect with us

technokrata

Vetítésben az első

Smart home

Vetítésben az első

Itt az Epson első 3LCD projektora, mely a gyártó új Full HD 1080p paneljét tartalmazza.

Az Epson bemutatta az EMP-TW1000 nevű, ˝HD Ready˝ házimozi-kivetítőjét. A készülék az Epson 3LCD technológiájú új Dream Six paneljét tartalmazza, amely natív 16:9 arányú, 1.920×1.080 képpontos felbontást nyújt. A legfrissebb 3LCD panelek az Epson egyedi Crystal Clear Fine (C2 Fine) technológiáját használják a tiszta, éles képek létrehozása érdekében. Az EMP-TW1000 a legfrissebb HDMI v1.3 csatlakozást is tartalmazza, objektíve pedig 2,1-szeres nagyításra képes. A megjelenítés minőségét tovább javítja a 12.000:1 kontrasztarány, valamint az 1.200 ANSI lumen fényerő. Az Epson hároméves garanciát ad a projektor lámpájára.

A C2 Fine technológia tiszta, éles színeket és valódi feketét jelenít meg. A jó minőség hátterében az a szervetlen réteg áll, melyben a folyadékkristályok nem vízszintesen, hanem függőlegesen vannak elhelyezve. Ez a módosítás megszünteti az elszivárgó fényeket és tisztább képeket, valamint valóban koromfekete fekete színt eredményez.

Az Epson Auto Iris Optical System a lámpa erősségét vezérelve javítja tovább a vetített kép minőségét. A feketék még sötétebbek, a szürkeárnyalatok pedig részletesebbek a sötét részeken, míg a világos témák élesebbek és tisztábbak lesznek. Az Epson Cinema Filter segítségével egy sor megjelenítési mód választható ki a szoba fényviszonyainak megfelelően. Hatféle színmód használható – a dinamikus a világos szobákhoz a legmegfelelőbb, a színházi fekete pedig a sötétebb környezetekhez.

Az Epson vízszintes és függőleges lencseeltolási technológiájával a projektor pozicionálható a középponttól távolabb is, anélkül, hogy ez rontaná a vetített kép minőségét. A lencsék 96 százaléknyit mozgathatók fel és le, valamint 47 százaléknyit balra és jobbra – vagyis az EMP-TW1000 igen szabadon helyezhető el a szobában, akár egy kávézóasztalon, akár a plafonra szerelve.

Az EMP-TW1000 bekapcsolás után azonnal a legjobb minőségű képet nyújtja. Azok számára, akik optimalizálni vagy saját ízlésük szerint alakítani kívánják a beállításokat, az Epson számos plusz funkciót kínál. Az Epson hattengelyes színbeállító rendszerével tág határok között szabályozhatók a színárnyalatok és a színtelítettség. A gamma-állítás ugyanúgy használható, mint a számítógépen, például a színek élesebbé tételéhez.Szólj hozzá!

További Smart home

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin