Connect with us

Hirdetés

technokrata

Megérkeztek a Huawei új okoseszközei

huawei nova

Kütyük

Megérkeztek a Huawei új okoseszközei

Megérkeztek a Huawei új okoseszközei

A nova 9 kiváló fotós és videós funkciókkal, erős akkumulátorral és szupergyors töltéssel érkezik.

Különleges éjszakai fotós és videós funkciókkal, 120 Hz-es képfrissítéssel, szupergyors töltéssel érkezik a HUAWEI legújabb okostelefonja. A nova 9 elő- és hátlapi kameráival egyaránt 4K-s felbontású videók készíthetők, a 4300 mAh-s beépített akkumulátor feltöltéséhez mindössze 38 percre van szükség a 66W-os gyorstöltési technológiával. Az új okostelefon mellett a vállalat bemutatta a Watch GT3 legújabb modelljeit, valamint a rúzst imitáló csomagolású, vörös színben érkező FreeBuds Lipstick fülhallgatót is. A HUAWEI továbbá ismertette a harmadik negyedévre vonatkozó üzleti eredményeit.

A vállalat bécsi sajtóeseményén Derek Yu, a HUAWEI fogyasztói üzletágának közép-kelet-európai, északi, kanadai és török régiójának elnöke ismertette a vállalat legfrissebb üzleti eredményeit. Az előrejelzések szerint a HUAWEI idén megismétli a 2020-ban elért jó üzleti eredményeit. A vállalat idei árbevétele eddig 320,4 milliárd jüan, nettó nyereségrátája pedig 9,8%, ezen belül a fogyasztói üzletág bevétele elérte 135,7 milliárd jüant. Derek Yu hangsúlyozta, hogy a HUAWEI minden évben árbevételének több mint 10%-át kutatás-fejlesztésre fordítja, az elmúlt tíz évben ez az összeg meghaladta a 720 000 millió jüant.

Kiemelte, hogy a HUAWEI a Fortune 500 listáján öt helyet javítva a 44. helyre lépett elő 2021. augusztusában.

„Folyamatosan arra törekszünk, hogy felkutassuk és beépítsük eszközeinkbe a legújabb technológiai megoldásokat, így megfelelve ügyfeleink növekvő elvárásainak. Új üzleteket nyitunk, amelyek a márkával való szorosabb kapcsolatot is lehetővé teszik. 2020 végéig a Huaweinek világszerte közel 60 ezer kiskereskedelmi üzlete, standja és árusítóhelye volt, köztük több mint 5000 experience store, és a számuk folyamatosan növekszik”

– mondta Derek Yu. A HUAWEI termékeinek sikerét nemcsak a vásárlói vélemények igazolják, hanem a vállalat által kapott média-elismerések is. A HUAWEI WATCH 3 sorozat és Huawei FreeBuds 4 fülhallgató számos újságíró elismerését vívta ki és több mint 35 díjjal jutalmazták, legtöbbjüket a „Legjobb választás” kategóriában.

Éjjel is látó 4K kamerák elöl, hátul

A vállalat régóta várt okostelefonja, a HUAWEI nova 9 kamerája éjjel-nappal a legjobbat nyújtja. Az Ultra Vision kamerarendszer négy egységből áll.  Főlencséje egy 50 megapixeles RYYB Ultra Vision kamera 1/1,56 hüvelykes érzékelővel, ami biztosítja a magas fényérzékenységet a kiváló minőségű fényképekhez. Emellett tartalmaz egy 8 megapixeles ultraszéles látószögű kamerát, egy 2 MP mélységi kamerát és egy 4 cm-es makrókamerát is. A készülék előlapján egy 32 MP-es, nagyméretű, 1/2,8 hüvelykes érzékelővel ellátott kamera kapott helyet.

A HUAWEI egyedülálló, szuper éjszakai szelfi (Super Night Selfie) algoritmusa és az éjszakai potrté mód (Night Portrait Mode) csökkentik a fényképek digitális zaját és rekonstruálják a hátteret, így napszaktól függetlenül, akár éjszaka is tökéletes képek készíthetők. Legyen szó éjszakai tájképről vagy éjszakai portréról, a képek világosak, de nem túlexponáltak, és a kép sötétebb területein elrejtett részletek is látszódnak. A HUAWEI nova 9 Full-Path P3 színkezelése hűen adja vissza a valós színeket.

Az okostelefon az éjszakai videózásban sem vall szégyent: az extrém éjszakai felvétel (Extreme Night Shoot) és éjszakai szelfi videó (Night Selfie Video) funkciókkal a felhasználó sötétben is filmezhet 4K felbontásban az elő-és hátlapi kamerával egyaránt. Sőt, az AIS képstabilizációs technológiának köszönhetően sem az elő-, sem a hátlapi kameránál nem kell a kézremegés miatt aggódni. A nova 9 hátlapi kamerája emellett Slow-Motion és Time-lapse funkciót is kapott.

Ultragyors töltés, tűéles kijelző

A HUAWEI nova 9 készülék elülső és hátsó oldala is enyhén ívelt, mindössze 7,77 mm vastag és körülbelül 175 g súlyú. 6,57 hüvelykes kijelzője 1,07 milliárd szín megjelenítésére képes, támogatja a 120 Hz-es képernyőfrissítést, a 300 Hz-es érintéses mintavételi gyakoriságot és a P3 színskálát, hogy egyenletesebb és magával ragadóbb, részletgazdagabb látványt nyújtson. Gyors, zökkenőmentes és erőteljes működéséről, valamint a kiváló felhasználói élményről a Snapdragon 778G 4G chip gondoskodik, melyet a Huawei fejlett hűtési megoldása és AI technológiája egészít ki.

A HUAWEI nova 9 nagy kapacitású, 4300 mAh akkumulátora a vállalat 66 W-os gyorstöltési technológiájával mindössze 38 perc alatt teljesen feltölthető.

Lewandowski szerint telitalálat

„A nova 9 okostelefon azoknak készült, akiknek számít a gyönyörű dizájn és a kiváló minőségű kamera, amivel éjszaka is kiváló fényképek és videók készíthetők. A gyorstöltés szintén nagyon fontos, ezért a legújabb Huawei okostelefon megbízható asszisztenssé válik a legigényesebb felhasználók számára is”

– mondta Robert Lewandowski, aki a világ egyik legjobb futballistája, valamint 2015 óta a Huawei lengyel, 2020-tól pedig európai nagykövete.

„A hétköznapokban szeretem, ha egy olyan eszköz van nálam, ami nem csak stílusos kiegészítő, de a tudása is nagy. A nova 9 akkumulátora egész nap bírja, kamerájával pedig gyönyörű képek és videók készíthetők, legyen szó akár egy stúdióban készített szelfiről, vagy egy kültéri kirándulásról a családommal”

– mondta Lékai-Kiss Ramóna, a Huawei magyarországi nagykövete.

Árak és elérhetőségek

A HUAWEI nova 9 ultravékony, ultrakönnyű kialakításával, két változatban – égbolt kék és éjfekete színben – október 21-től elérhető a HUAWEI valamennyi kereskedelmi partnerénél bruttó 189.990 Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

A MediaMarkt, az Extreme Digital, az Euronics, az eMAG, az Auchan, a 220Volt, a BestByte, valamint a Notebook.hu üzleteiben ugyanakkor október 21. és november 11. között megvásárolt modellek mellé ajándék FreeBuds 4 is jár a vásárlóknak 54.990 Ft értékben.

További információk a termékről az alábbi linken érhető el:

https://consumer.huawei.com/hu/phones/nova9/

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés