Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyarországon is elérhető a Hisense új hangprojektora

hisense

Kütyük

Magyarországon is elérhető a Hisense új hangprojektora

Magyarországon is elérhető a Hisense új hangprojektora

A HS312 névre hallgató modell hat hangszóróval és egy különálló aktív mélynyomóval rendelkezik, támogatja a Dolby Atmos hangtechnológiát, továbbá 300 wattos összteljesítménnyel biztosítja a különleges, egész teret betöltő hangélményt.

Gazdag, tiszta hangzás, dübörgő basszus

A minimalista kialakítású soundbarba épített hat hangszórónak és a Dolby Atmos technológiának köszönhetően a készülékből a hang nem csak szemből, valamint a hátsó és oldalsó hangszórókból érzékelhető, hanem felülről is. Ennek következtében a modell tökéletes térhatású akusztikai érzetet ad, és a nagyobb nyitott tereket is képes betölteni. A mélyebb hangprofilról és az erőteljes basszusról a gyártó egy külön vezeték nélküli mélynyomóval gondoskodott, mindehhez pedig 300 wattos összteljesítmény (soundbar: 6×30=180W, mélyláda: 120W) társul, amely a szoba bármelyik részén ülve intenzív, erőteljes hangzást biztosít.

A 4K tévék tökéletes társa

A Hisense HS312 Soundbar egyetlen HDMI vagy optikai kábelen keresztül csatlakozik a tévékhez, a bépített 4K Pass-Through és a nagy dinamikatartományú jel révén pedig zökkenőmentes 4K-élményt biztosít. A készülék egyszerűen csatlakoztatható továbbá Bluetooth-on keresztül tablethez, mobilhoz vagy számítógéphez is.

A  különböző jelenetek eltérő hangigényére is gondolt a gyártó, ezért többféle hangüzemmódot kínál a modell, melyekkel könnyen elérhető az ideális hangmoduláció akár zenehallgatásról, filmnézésről  vagy sportesemények közvetítéséről van szó.

A Hisense legújabb hangprojektora a magyar piacon 119 990,- forintos bruttó javasolt fogyasztói áron kereshető a hivatalos viszonteladóknál.

A termékről további információ az alábbi oldalon található:

https://hu.hisense.com/termekek/televizio-audio/audio-termekek/hs312/20003554

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés