Connect with us
Hirdetés

technokrata

Szerezd vissza a mobilod privát szféráját!

privát

Kütyük

Szerezd vissza a mobilod privát szféráját!

Szerezd vissza a mobilod privát szféráját!

Ezzel együtt a sajátodat is természetesen.

A mobilozás nem túl intim tevékenység manapság, nyomogatjuk úton-útfélen, többnyire csak alvás közben nincs a kezünkben, de lefekvés után, ébredéskor is sokaknak az első dolga, hogy egy pillantást vessenek a kis készülékre.

Etikett ide vagy oda, ma már a telefonhasználatunkkal, privát beszélgetéseinkkel sem várjuk meg, míg egy nyugodt és csendes helyre érkezünk, sokszor a villamos közepén derülnek ki a legnagyobb turpisságok, de sokszor épp ez a helyszíne egy-egy nagyobb összegű banki átutalásnak is. Akadnak azért, akik nyilvánosan inkább a csetelés mellett teszik le a voksukat, de sokszor hiába szeretnénk ilyenkor megóvni magunkat és a beszélgetésünket a vizslató szemektől, a mellettünk ülő tekintete újra és újra a telefonunk kijelzőjére téved, néha akaratlanul is.

Az ilyen helyzetek elkerülése érdekében érdemes bevetni egy a magánszféránkat testőrként óvó megoldást, az üvegfóliát. Üvegfólia mindegyik típusú iPhone készülékhez kapható, érdemes egyből külön megrendelnünk, amikor új telefont veszünk. Amennyiben az elsődleges célunk, hogy az adatlopásokkal, lehallgatásokkal, megfigyelésekkel, kémrobotokkal, és ki tudja milyen borzalmakkal teli, az adatainkat veszélyeztető világunkban megpróbáljuk a lehető legnagyobb biztonságban tudni a véleményünket és beszélgetéseinket, adatainkat, akkor ez a termék nekünk lett kitalálva.

Nem egy biztonsági applikációról, sem egyéb szoftverről nincs szó, ez a megoldás a fizikai védelmet jelenti, illetve a való világban kíváncsiskodók elleni segítséget. A fólia – egyébként roppantul egyszerű és gyors – felhelyezésével ugyanis a telefonunk kijelzője csak szemből lesz látható, de ahogy picit is oldalra billentjük, máris csak a sötét felületet látjuk, ahonnan semmit nem lehet leolvasni.

Ezzel a technikával bármilyen nyilvános helyen, tömegközlekedésen, szórakozóhelyen, de még az otthonunkban is maximális nyugalommal és biztonsággal használhatjuk a készüléket olyan tartalmak böngészésére, amilyenekre csak szeretnénk, emellett pedig az üzenetküldéseink is zavartalanul zajlanak majd, és nem kell attól tartanunk, hogy az utastársunk egyszer csak felszisszen, mert valami olyat olvasott a kijelzőn,ami nem neki lett szánva.

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés