Connect with us

technokrata

Az Essential Phone ára hatalmasat zuhant a hétvégén!

Kütyük

Az Essential Phone ára hatalmasat zuhant a hétvégén!

Az Essential Phone ára hatalmasat zuhant a hétvégén!

Amúgy is inkább ez a reális ár ezért a készülékért

Az egyik legújabb különleges mobil, az Essential hatalmas árzuhanáson ment keresztül a hétvégén, természetesen nem véletlenül.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

TechRadar

Két hónappal ezelőtt kezdték el szállítani az előrendelt készülékeket $699-es áron, ami nálunk kb. 210.000 HUF-ot ér. Ez elég húzós és ezt nem csak én gondolom, hiszen az első kiszállítástól eltelt idő után már le is zuhant az ára $499-re (150.000 HUF). Valószínűleg nem sikerült olyan mértékben az eladás, mint amire számítottak, hiszen az emberek jobban szeretik a megszokottat, mint a különleges újdonságokat, legyen az bármilyen is.

A gyártó így nyilatkozott:

“Úgy gondoljuk, hogy sokkal könnyebb az emberek figyelmét felkelteni ezzel az árzuhanással, hiszen az az elsődleges célunk, hogy minél többen megismerjenek minket.”

Természetes, hogy a legtöbb Androidos készülék ára szépen lecsúszik a lejtőn egy idő után, de ez az agresszív árzuhanás nem gyakori a hasonló cégeknél. – Írja a The Verge

Azoknak, akik már előre megrendelték drágábban a telefont, egy $200-os kuponnal kedveskednek, mely a webshopban levásárolható, pénzt nem adnak vissza.

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin