Connect with us

Hirdetés

technokrata

Duplázott Berlinben a Huawei

Kütyük

Duplázott Berlinben a Huawei

Itt a Huawei nova és nova plus.

Két új telefont hozott az berlini IFA kiállításra a Huawei. Kezdjük is a különbségekkel: a kínai gyártó nova névre keresztelt mobilja 5 colos IPS kijelzővel, míg a plus variáns 5,5 colos AMOLED megjelenítővel kerül majd piacra.

nova plus-group

További eltérés, hogy a kisebbik verzió hátoldalára egy 12 megapixeles kamera jutott, szemben a nagyobb verzióval, amelyre egy 16 megapixeles, optikai képstabilizátorral ellátott egységet helyeztek el a mérnökök. Nem meglepő módon az akkumulátorok kapacitásai is eltér, a nova 3020 mAh-es telepéhez képest a plus-ba egy 3340 mAh-es egység került.

nova-group

Ezen kívül viszont mindkét mobil sok hasonlóságot tartogat, hiszen ugyanaz, a Snapdragon 625-ös lapkakészlet dolgozik a burkolat alatt, csakúgy, ahogyan a 3 GB-nyi RAM és a 32 GB-nyi memória is megegyezik. Mindkét modell az Android 6.0-ás verzióját futtatja, a gyártó által oly sokat használt EMUI felülettel. Közös még a megjelenési idő is, hiszen a kínai gyártó októberben dobja majd piacra a telefonokat, 399 eurós (124 ezer forint), illetve 429 eurós (133 ezer forint) árakon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés