Connect with us

Hirdetés

technokrata

Így fest a OnePlus nagy dobása?

Kütyük

Így fest a OnePlus nagy dobása?

Kiszivárgott egy kép a hamarosan bemutatkozó OnePlus 3-ról.

Kiszivárgott egy kép az olcsó, ám mégis igen impozáns hardvereivel ismerté vált OnePlus legújabb dobásáról. A OnePlus 3 ugyan csak a közeljövőben mutatkozik majd be, a most megjelent kép alapán egy, a HTC 10-re hasonlító készülékkel állunk majd szemben. Az evleaks információi szeirnt a telefon két verzióban kerül majd piacra, az olcsóbb kiadás burkolata egy  Snapdragon 820 lapkakészletet tartalmaz majd 4 GB RAM-mal és 16 GB memóriával karöltve.

oneplus3

Aki pedig a drágább variánst viszi haza, az örülhet a 6 GB RAM-nak és a 32 GB-nyi memóriának, legalábbis, ha igazak a pletykák. Közös lesz viszont az előlapi AMOLED kijelző, a hátoldali 16 megapixeles kamera és a 3000 mAh-es akkumulátor is. Sőt, az Android 6.0-át futtató újdonságra USB-C csatlakozó is jut, illetve nem marad le a készülékházról az ujjlenyomat-olvasó és a NFC sem.

oneplus

A OnePlus igazgatója azt nyilatkozta korábban, hogy a megjelenésre a második negyedévben számíthatunk, így valószínűleg már a közeljövőben leleplezik a típust. Az biztos, hogy egy jó árcímkével könnyen az idei év egyik legnépszerűbb okosmobilja lehet a készülékből, reméljük, hogy a keresletet majd ki is tudja elégíteni a gyártó.

Forrás: HVG



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés