Connect with us

technokrata

Versenytársat kaphat a Google Now

Kütyük

Versenytársat kaphat a Google Now

Intelligens asszisztensen dolgozik a Yahoo.

Az egykoron megkerülhetetlennek számító Yahoo manapság igen nehéz időszakon megy keresztül, hiszen az Apple, a Google és a Microsoft rendre konkurens megoldásokkal áll elő. Most azonban fordul a kocka, ugyanis Marissa Mayer, a cég vezérigazgatója bejelentette, hogy Siri, Cortana és a Google Now konkurenseként hamarosan bemutatkozik az Index névre keresztelt személyi asszisztens.

The Yahoo logo is shown at the company's headquarters in Sunnyvale

Az alkalmazás annyiban különbözni fog a konkurensektől, hogy a cég profiljába illeszkedve elsősorban az e-mailes tartalmainkban való eligazodásban nyújt majd segítséget. Mayer szerint ha például egy utazásra készülünk és  mondjuk a John F. Kennedy nemzetközi repülőtérről indul a járatunk, akkor a Kennedy szóra rákeresve nem az elnököről szóló Wikipedia szócikket, hanem a repüléssel kapcsolatos adatokat kapjuk majd meg.

Az Index-nek ettől függetlenül nem lesz könnyű dolga, hiszen a konkurensek a saját rendszerükbe beépítve érkeznek, míg a Yahoo eleve különálló megoldással állt elő, azonban, ha Európában nem is, de az Egyesült Államokban így van esélye a sikerre az újdonságnak.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
honor

SmartPhone

A Honor 9X Pro már elérhető Magyarországon

2020. szeptember 16. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin