Connect with us

technokrata

A JÖVŐ közigazgatási trendjei a VOLT-on

volt

E-gazdaság

A JÖVŐ közigazgatási trendjei a VOLT-on

A JÖVŐ közigazgatási trendjei a VOLT-on

Június 21-25 között Sopronban mutatja be a NISZ Zrt. az elektronikus közigazgatás legújabb trendjeit.

A VOLT Fesztivál látogatói személyes okmányaik megújítása mellett kipróbálhatják a tavaly február óta elérhető Arcképes Azonosítás Szolgáltatást, valamint megismerkedhetnek a legújabb, mesterséges intelligenciával támogatott ügyintézési lehetőségekkel is. A NISZ Zrt. által működtetett 1818 Közigazgatási Ügyfélvonal kollégái a helyszínen adnak tájékoztatást a közigazgatási ügyintézéssel kapcsolatos kérdésekben.

A NISZ Zrt. idén is testközelbe hozza a közigazgatási ügyek intézését és mobil szolgáltatásaival jelen lesz a legnagyobb fesztiválokon. Annak érdekében, hogy a fiatalok nyári szabadsága gondtalanul teljen, a cég helyben kínál lehetőséget a személyes okmányok megújítására, sőt a látogatók a koncertek között megismerhetik az idén bevezetett Mesterséges Intelligencia Asszisztenst is, amely önállóan, ügyintézői segítség nélkül használható.

A helyszíni ügyintézés során a fesztiválozók a kipróbálhatják a Központi Azonosítási Ügynök legújabb azonosítási szolgáltatását, az Arcképes Azonosítást, amelynek legnagyobb előnye, hogy segítségével az e-közigazgatási szolgáltatások személyes regisztráció nélkül is bárhonnan, bármikor elérhetők.

A közönség idén nyáron, először a soproni VOLT Fesztivál Borfalu részén látogathat el a NISZ Zrt. standjára. A veszélyhelyzet alatt meghosszabbított érvényességű okmányok megújítására vagy a fesztivál alatt esetleg elveszett iratok pótlására a kitelepülő Mobil Kormányablakbuszban lesz lehetőség, ahol az ügyintézést a Soproni Járási Hivatal munkatársai fogják segíteni. A 10 éves NISZ Zrt. a mobil ügyintézési lehetőségek mellett, jó hangulatú kvíz-játékokkal és nyereményekkel várja az érdeklődőket június 21-től Sopronban.

A legújabb elektronikus közigazgatási trendekkel a diákok idén nyáron találkozhatnak még a Debreceni Campus Fesztiválon, a Sziget Fesztiválon és a Szegedi Ifjúsági Napokon (SZIN) is.

További E-gazdaság

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Smart home

Érkezik a leggyorsabb videócsengő

2022. június 28. kedd
klímaberendezések
google

SmartWatch

Menő szíjakkal jön a Google Pixel Watch

2022. június 23. csütörtök

Smart home

Ilyen szempontok alapján választunk klímát

2022. június 22. szerda
ikea

Kütyük

Bakelitlejátszót dobott piacra az IKEA

2022. június 16. csütörtök

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu