Connect with us

Hirdetés

technokrata

A JÖVŐ közigazgatási trendjei a VOLT-on

volt

E-gazdaság

A JÖVŐ közigazgatási trendjei a VOLT-on

A JÖVŐ közigazgatási trendjei a VOLT-on

Június 21-25 között Sopronban mutatja be a NISZ Zrt. az elektronikus közigazgatás legújabb trendjeit.

A VOLT Fesztivál látogatói személyes okmányaik megújítása mellett kipróbálhatják a tavaly február óta elérhető Arcképes Azonosítás Szolgáltatást, valamint megismerkedhetnek a legújabb, mesterséges intelligenciával támogatott ügyintézési lehetőségekkel is. A NISZ Zrt. által működtetett 1818 Közigazgatási Ügyfélvonal kollégái a helyszínen adnak tájékoztatást a közigazgatási ügyintézéssel kapcsolatos kérdésekben.

A NISZ Zrt. idén is testközelbe hozza a közigazgatási ügyek intézését és mobil szolgáltatásaival jelen lesz a legnagyobb fesztiválokon. Annak érdekében, hogy a fiatalok nyári szabadsága gondtalanul teljen, a cég helyben kínál lehetőséget a személyes okmányok megújítására, sőt a látogatók a koncertek között megismerhetik az idén bevezetett Mesterséges Intelligencia Asszisztenst is, amely önállóan, ügyintézői segítség nélkül használható.

A helyszíni ügyintézés során a fesztiválozók a kipróbálhatják a Központi Azonosítási Ügynök legújabb azonosítási szolgáltatását, az Arcképes Azonosítást, amelynek legnagyobb előnye, hogy segítségével az e-közigazgatási szolgáltatások személyes regisztráció nélkül is bárhonnan, bármikor elérhetők.

A közönség idén nyáron, először a soproni VOLT Fesztivál Borfalu részén látogathat el a NISZ Zrt. standjára. A veszélyhelyzet alatt meghosszabbított érvényességű okmányok megújítására vagy a fesztivál alatt esetleg elveszett iratok pótlására a kitelepülő Mobil Kormányablakbuszban lesz lehetőség, ahol az ügyintézést a Soproni Járási Hivatal munkatársai fogják segíteni. A 10 éves NISZ Zrt. a mobil ügyintézési lehetőségek mellett, jó hangulatú kvíz-játékokkal és nyereményekkel várja az érdeklődőket június 21-től Sopronban.

A legújabb elektronikus közigazgatási trendekkel a diákok idén nyáron találkozhatnak még a Debreceni Campus Fesztiválon, a Sziget Fesztiválon és a Szegedi Ifjúsági Napokon (SZIN) is.

További E-gazdaság

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
hisense
apple
casio

SmartWatch

Visszatért a ’70-es évek úttörő karórája

2024. február 22. csütörtök
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés