Connect with us

technokrata

Zászlóshajó Kínából: Itt az Oppo Find 7

Kütyük

Zászlóshajó Kínából: Itt az Oppo Find 7

Kétféle hardverrel kerül piacra az Oppo újdonsága.

A várakozásoknak megfelelően ma bemutatkozott az Oppo legújabb zászlóshajójának két verziója. A csúcsmodell előlapját egy 5,5″-es, 2560 x 1440 pixel felbontású képernyő foglalja el, melyet a gyártó csak Super Screen 2.0-nak nevez. A Gorilla Glass 3-mal borított kijelző mögött egy négymagos, 2,5 GHz-en üzemelő Snapdragon 801-es processzor illetve 3 GB RAM foglal helyet.

find722

A hátoldalon egy 13 megapixeles,  Sony IMX214 CMOS szenzorral felszerelt, LED villanóval megtámogatott kamera található. Ez ugyan jelentősen elmarad a korábban várt, 50 megapixeles egységtől, ám az internetre felkerült fotó mégsem volt hamisítvány. A mérnökök ugyanis beépítettek egy  Super Zoom névre hallgató funkciót, mely 10 képet készít egymás után és azokat egy nagy, 50 megapixeles képpé rakja össze. A kamera képes 4K felbontású mozgóképek felvételére, illetve 720p felbontásban akár 120 fps sebességű lassított anyagok rögzítésére is.  Az elegáns készülékház aljába egy LED csíkot is beépítettek a mérnökök, mely elmulasztott hívások vagy beérkezett üzenetek esetén pulzál.  A 9,2 mm vékony, LTE képes készülék beépített memóriája 32 GB míg beépített akkumulátorának kapacitása 3000 mAh.

find71

Akinek esetleg felesleges egy ekkora tudású készülék, annak is kínál megoldást az Oppo, a Find 7-es ugyanis egy kissé gyengébb, ám megfizethetőbb árú verzióban is piacra kerül. A FullHD felbontású képernyővel érkező variáns egy szintén négymagos, ám már “csak” 2,3 GHz-en üzemelő  Snapdragon 801-es processzort rejt, 2 GB RAM-mal és 16 GB-nyi memóriával karöltve. A kisebbik testvér  2800 mAh-es akkumulátorral jelenik majd meg.

find733

Mindkét variáns az Android egy erősen módosított, ColorOS 1.2-es kiadását futtatja. A FullHD képernyős kiadás már holnaptól megvásárolható 480 dollárért míg a 2K-s megjelenítővel érkező variáns júniusban jelenik meg 565 dollárért.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

samsung
galaxy

SmartWatch

Bemutatkozik a Samsung Galaxy Watch3 Titanium

2020. szeptember 19. szombat
apple
xperia

SmartPhone

A Sony bemutatja az Xperia 5 II-t

2020. szeptember 18. péntek
panasonic RZ S500W füllhallgató
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin